Poco loco izvedbe za mlado građanstvo

poco loco

Najavljujemo novi ciklus predstava Teatra Poco Loco za djecu i mlade, naziva “Poco Loco izvedbe za mlado građanstvo”.

Ovim ciklusom njihove predstave će biti dostupnije na širem području grada Zagreba te će ih tijekom godine izvoditi u suradnji s više centara za kulturu.

U veljači i ožujku na Sceni Ribnjak nastavljaju svake nedjelje s izvedbama priča iz popularnog ciklusa “Priča mi se priča”, a subotom otvaramo novi ciklus predstava u Centru za kulturu i informacije Maksimir, s čak 3 izvedbe, za djecu od 2 do 10 godina. U nastavku raspored izvedbi.

VELJAČA – OŽUJAK 2024.
nedjeljom – koncertna čitanja bajki i priča na Sceni Ribnjak, svake nedjelje u 10.30 i 11.30
  1. 2. Priča mi se priča: Ivica i Marica
  2. 2. Priča mi se priča: Cvilidreta
  3. 2. Priča mi se priča: Vuk i sedam kozlića
  4. 3. Priča mi se priča: Snjeguljica
  5. 3. Priča mi se priča: Kraljevna na zrnu graška
  6. 3. Priča mi se priča: Ružno pače
  7. 3. Priča mi se priča: Princeza i žabac

Priča mi se priča je naš najstariji, najdugovječniji projekt omogućio nam je prepoznatljivost, dostupnost i priznanja. Jedan je od prvih storytelling projekata u kazališnoj ponudi za najmlađe kojeg kontinuirano izvodimo na Sceni Ribnjak i diljem Hrvatske od 2014. godine. Priča Ružno pače iz ciklusa Priča mi se priča dobila je nagradu za inkluzivno kazalište na Festivalu MESS u Sarajevu, a najveća nagrada publike je – kad se za naše izvedbe traži karta više.

subotom – predstave na Sceni Ribnjak i Centru za kulturu Maksimir

subota, 10. 2. u 10 sati, Scena Ribnjak, LJUBITI, SAMO LJUBITI
subota, 17. 2. u 18 sati, Centar za kulturu i informacije Maksimir, LJUBITI SAMO LJUBITI
subota, 24. 2. u 18 sati, Centar za kulturu i informacije Maksimir, STONOGA GOGA
subota, 2. 3. u 18 sati, Centar za kulturu i informacije Maksimir, OVO SAM JA

Ljubiti, samo ljubiti naša je najdugovječnija predstava s najviše nagrada (čak 4 nagrade iz 2016 i 2017: najbolja muška uloga, naj glazba, 2 x za najbolji dramski tekst), Stonoga Goga je mali lutkarski mjuzikl, predstava koju smo najviše igrali do sad (više od 170 puta!) pa je znaju djeca diljem Zagreba i Hrvatske, a predstava Ovo sam ja je predstava s najviše nagrada na Festivalu Assitej iz 2023. (nagrada za najbolju kostimografiju te najbolje 2 ženske i mušku ulogu!).

Ciklus predstava “Poco Loco izvedbe za mlado građanstvo” prilika je da ove predstave i njihove priče dođu do što šire publike te uvedu, ali i zadrže djecu i njihove odrasle u čarobnom svijetu kazališta.

Sve informacije o ulaznicama na www.teatarpocoloco.hr