Poboljšana fitness narukvica Samsung Galaxy Fit3

Galaxy Fit3

Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy Fit3 pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike. Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj tvrtke Samsung; napravljen od aluminija, s novim kućištem sa širim zaslonom, koji korisnicima omogućava praćenje podataka o njihovom zdravlju izravno sa zapešća, bilo da žele pratiti rezultate vježbanja ili provjeriti koliko su mirno spavali.

Popularizacijom zdravog načina života, pojavila se sve veća potreba korisnika za sveobuhvatnim razumijevanjem vlastitog zdravlja. Samsung se obvezao ponuditi napredne alate za praćenje, koji omogućavaju pojedincima bolje razumijevanje svog zdravlja,” istaknuo je Pavle Zobundžija, voditelj odjela telekomunikacija u uredu Samsung Electronics, za Adriatics regiju. „Najnoviji Samsung uređaj za praćenje fizičke aktivnosti, Galaxy Fit3 utjelovljuje našu predanost pružanju lako dostupnih resursa koji potiču i nadahnjuju korisnike da postanu najbolja verzija sebe.

Izdržljiv i kompaktan sat s većim, elegantnim zaslonom

Dizajniran je s aluminijskim kućištem i 1,6-inčnim zaslonom, 45% širim od prethodnog modela , i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija, samo jednim pogledom. Sat je lagan i udoban, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu; zahvaljujući bateriji koja traje do 13 dana , jednostavno se integrira u život pojedinca. Osim što je izdržljiv, sat je moguće personalizirati i učiniti stilski privlačnijim odabirom omiljenog dizajna, uz pomoć više od 100 unaprijed postavljenih predložaka prikaza informacija ili postavljanjem vlastitih fotografija kao pozadine. Narukvice je moguće jednostavno kombinirati i prilagoditi, kako bi se uskladile s osobnim stilom i svakodnevnim rutinama pojedinca, a sve uz pomoć pritiska na jedan gumb.

Praćenje otkucaja srca uz pomoć Health Metrics značajke

Prepoznajući važnost kvalitetnog sna, Samsung potiče korisnike da razumiju vlastite obrasce spavanja i izgrade zdravije navike s naprednim alatima za praćenje sna . Galaxy Fit3 udobno leži na ruci tijekom cijele noći i prati spavanje korisnika, a otkriva i hrkanje te nadzire razinu kisika u krvi, kako bi korisnicima pokazao bolji uvid u njihovo opće stanje. Na temelju individualnih navika spavanja, Galaxy Fit3 korisnicima pruža personalizirani Sleep Coaching sa značajnim uvidima koji im pomažu da bolje razumiju vlastiti san te uvedu zdravije promjene u svoj život.

Galaxy Fit3 omogućuje korisnicima da nadgledaju vlastite aktivnosti tijekom dana, potičući ih da ostanu motivirani za postizanje svojih ciljeva . Korisnici mogu pratiti više od 100 vrsta vježbi, bilo kada i bilo gdje, te lako pregledavati svoje zapise o vježbanju. Galaxy Fit3 ima ocjenu 5ATM i IP68 otpornost na vodu i prašinu, što znači da korisnici mogu uživati u aktivnostima na otvorenom u različitim okruženjima i vremenskim prilikama. Galaxy Fit3 pruža korisnicima dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja kroz obuhvaćanje zdravstvenih metrika koje uključuju broj otkucaja srca i razinu stresa.

Ostanite sigurni i povezani u Galaxy Ekosustavu

Kako bi korisnicima pružio odgovarajuće sigurnosne značajke, Galaxy Fit3 posjeduje značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive. Prilikom pada, korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama, korisnici mogu poslati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta.

Za unaprijeđeno iskustvo nošenja, korisnici Galaxy Fit3 također mogu pristupiti nizu mogućnosti unutar Samsung Galaxy ekosustava. Galaxy Fit3 može se koristiti za direktno upravljanje kamere pametnog telefona prilikom fotografiranja i postavljanja odbrojavanja s Camera Remote , ali i za reprodukciju i upravljanje medijima na povezanom uređaju. Za besprijekorno iskustvo, Galaxy Fit3 i upareni pametni telefon moguće je automatski sinkronizirati . Ako je pametni telefon izgubljen, korisnici ga mogu jednostavno pronaći pomoću značajke Find My Phone na Galaxy Fit3 ili obrnuto .

Dostupnost

Bit će dostupan od 23. veljače u tri boje, uključujući sivu, srebrnu i ružičasto-zlatnu boju, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79 Eura.

**Samsung Electronics Austria GmbH ne kontrolira niti utječe na maloprodajne cijene svojih partnera. Partneri Tvrtke Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cijenama.