Kompaktni plošni UV pisač za industriju promotivnih materijala

uv pisač

Epsonov plošni A4 UV pisač SC-V1000 nudi malim tvrtkama kompaktan i pristupačan način za izradu visokokvalitetnih slika na širokom rasponu podloga

Tvrtka Epson proizvela je plošni A4 UV pisač početne klase posebno za potrebe malih tvrtki u industriji promotivnih materijala. Iznimno kompaktan i pristupačan, pisač SureColor V1000 omogućuje ispisivanje na gotovo bilo koju tvrdu površinu, što ga čini idealnim za izradu promotivnih i personaliziranih artikala. SC-V1000 bit će zanimljiv čitavom nizu različitih poslovanja, od fotografskih radnji i proizvođača sitne robe pa do e-trgovine i turističkih atrakcija poput tematskih parkova.

Temeljen na Epsonovoj nagrađivanoj tehnologiji SureColor, SC-V1000 omogućuje izravno ispisivanje na širokom rasponu podloga debljine do 70 mm, uključujući akril, polikarbonate, PVC, aluminij, metal, poliester, pjenastu ploču, stiropor, drvo i kamen. Budući da sadržava sustav integriranog spremnika za tintu sa 6 boja (CMYK plus bijela i lak), SC-V1000 proizvodi izuzetno precizne i detaljne slike koje se mogu lako prilagođavati. Zahvaljujući vrlo kompaktnim dimenzijama (699 mm x 699 mm) pisač se lako postavlja na većinu standardnih radnih i uredskih stolova, a budući da iza jedinice nije potrebno ostaviti slobodnog prostora, može se postaviti u kutove ili uza zid.

Dizajniran kao pristupačno rješenje za male tvrtke, SC-V1000 je također izuzetno jednostavan za rukovanje i održavanje zahvaljujući automatskom sustavu čišćenja koji se aktivira putem intuitivnog i jednostavnog dodirnog zaslona koji eliminira potrebu za ručnim održavanjem. Uporaba Epsonovog sustava sa zamjenjivim paketom tinti (RIPS) čini zamjenu tinte iznimno jednostavnom. SC-V1000 u standardnoj verziji ima integrirani sustav za filtriranje zraka i funkciju smanjenja neugodnih mirisa. SC-V1000 nudi mogućnosti povezivanja putem USB-a ili Wi-Fi-ja i dolazi sa softverom Epson Edge Print RIP, vezom na Epson PORT i trogodišnjim jamstvom za bezbrižan rad.

Predstavljanjem pisača SC-V1000 Epson s uzbuđenjem ulazi na tržište malih plošnih UV pisača za marketinške natpise”, rekao Marko Đurić, voditelj prodaje komercijalnih i industrijskih pisača, Epson Srbija. „Dizajniran posebno za tržište promotivnih materijala, radi se o kompaktnom i pristupačnom plošnom UV LED pisaču za marketinške natpise koji sadržava niz jedinstvenih Epsonovih značajki i pruža mogućnost visokokvalitetnog ispisa na širokom rasponu medija.”

SC-V1000 bit će dostupan za kupnju kod distributera tvrtke Epson diljem Europe od srpnja 2024.