Inovativne aplikacije za svoj asortiman vodećih projektora

projektora

Epson, vodeći svjetski proizvođač projektora te predvodnik na tržištu profesionalnih zaslona u Europi, Bliskom istoku i Africi izložit će svoj cijeli asortiman projektora i tehnologije vizualne komunikacije na štandu J100, u dvorani 3, u Barceloni od 30. siječnja do 2. veljače 2024. Epson će upotrijebiti svoju tehnologiju, koja je vodeća u industriji, kako bi istaknuo nevjerojatan transformativni potencijal projekcije u raznim primjenama, pokrivajući umjetnost i zabavu, obrazovanje, poslovni život, maloprodaju, slobodno vrijeme i kulturu.

Istaknuta projekcija kišobrana

Posjetitelji štanda tvrtke Epson na ISE-u mogu iskusiti najnoviju značajku prekrasne projekcije – divovski kišobran koji se otvara u slapu živopisnih tehnikolor boja koje slave razne svjetske festivale. Projekcija kišobrana crpi inspiraciju iz mnogih međunarodnih festivala kao što su karneval u Barceloni, Kineska nova godina i festival lampiona; japanski Tango No Sekku, Kodomo-no-hi (Dan djece) i Festival trešnjinog cvijeta; portugalski umjetnički festival AgitÁgueda (festival kišobrana); festival vatrometa u Busanu i tajlandski festival lampiona poznat kao Yi Peng i Loy Krathong.

Najmanji i najlakši 4K projektor velikog broja lumena

Epson će prikazati i najmanji i najlakši 4K projektor od 20.000 lumena na svijetu 3u akciji na konferenciji ISE 2024. Najavljen početkom 2023. godine, EB-PQ2220B je prepun najsuvremenijih, patentiranih tehnologija tvrtke Epson i upotrebljava isti asortiman izmjenjivih objektiva 4K kvalitete kao i postojeća serija EB-PU. Njegova mala veličina i masa znače smanjenje otpada od pakiranja i manje troškove prijevoza, skladištenja i postavljanja. Nadovezujući se na uspjeh svoje serije EB-PU2200, novi ultra-lagani, kompaktni projektor tvrtke Epson velikog broja lumena nudi jednostavnu instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje i zapanjujuću kvalitetu slike.

Najnovija 4K tehnologija tvrtke Epson objedinila je vlastitu tehnologiju 4K Crystal Motion, termalnu kontrolu ploče i dvostruki ni
mikroleća radi postizanja optimalne jasnoće.

Novi asortiman nudi prilagođenu 4K grafičku obradu s najnovijim čipsetom koji pruža značajna poboljšanja radne frekvencije, širine propusnog pojasa memorije i prijenosa podataka za besprijekorno 4K iskustvo.

Epson projektori za poboljšana poslovna iskustva

Kao globalni predvodnik u tehnologiji projekcije, Epson će pokazati kako njegovi projektori mogu transformirati poslovne prostore u spektakularna imerzivna okruženja koja mogu uvelike poboljšati poslovne marke. U suradnji s tvrtkom Purple Digital Storytelling, Epson će demonstrirati moć projekcije u nizu poslovnih aktivnosti, od prezentacija, digitalnih izložbenih prostora i prodajnih prezentacija, do obuke za proizvode, uvođenje zaposlenika i velikih okupljanja u tvrtki. Napredna tehnologija projektora tvrtke Epson zajedno sa softverom Hyro 3D tvrtke Purple može zaposlenike tvrtke i posjetitelje odvesti u zanimljiv, interaktivan i visoko profesionalan digitalni sadržaj.

Epson će također ugostiti demonstraciju značajke Front Row za Microsoft Teams, prikazujući inovativne rasporede za hibridne sastanke. Zbog toga će se udaljeni sudionici osjećati kao da su u prostoriji koristeći 4K projektore tvrtke Epson koji stvaraju vrhunsko iskustvo u sobi za sastanke. Epson će pokazati kako se ovo sofisticirano rješenje može prilagoditi za rad u tvrtkama svih veličina – uz naše XL rješenje velikog formata i naše manje rješenje koje malim tvrtkama omogućuje ostvarivanje stvarnog potencijala hibridnog rada.

Epson projektori za edukaciju

Epsonova projekcijska tehnologija pokreće uzbudljivu digitalnu transformaciju u obrazovanju. Na konferenciji #ISE2024 izložit ćemo svoj interaktivni sustav obuke, samostojeće rješenje koje ispunjava cijelu prostoriju, a sastoji se od tri naša inovativna interaktivna projektora ultrakratkog dometa EB-770Fi. Ono nudi beskrajne mogućnosti za sveobuhvatno i interaktivno podučavanje na način koji se nikada ne može postići s ravnim pločama.

Promjenjive leće

Epson će također izložiti svoju liniju objektiva za projektore na postolju, otkrivajući svoju široku ponudu fleksibilnih, svestranih, izmjenjivih objektiva. Epson nudi neusporedivu kompatibilnost s objektivima, s istim rasponom objektiva 4K kvalitete dostupnim za projektore svjetline od 6000 do 20.000 lumena. To uključuje LX seriju objektiva izuzetno kratkog dometa koji su kompatibilni s do
30.000 lumena i mogu projicirati sliku od 200 inča sa udaljenosti od samo 1,5 m.

Graeme Davidson, poslovni direktor za Vizualni prikaz, Epson Europe, kaže: „Stvarno smo uzbuđeni što možemo pokazati puni potencijal naše tehnologije projekcije na mnogim tržištima, od profesionalnih zaslona, poslovnih prostora za sastanke i obrazovanja do maloprodaje, slobodnog vremena, kulture, umjetnosti i zabave. Kao globalni predvodnik, Epson se ističe u proizvodnji super- kompaktnih, ultra-laganih i vrlo učinkovitih projektora visoke svjetline.

Naša 3LCD zaslonska platforma postala je industrijski standard za kvalitetu i fleksibilnost. Ne samo da štedi vrijeme tijekom postavljanja i troškove isporuke, nego i smanjuje utjecaj na okoliš za važan i rastući tržišni segment od 20.000 lumena.

„Radujemo se što ćemo ove godine poželjeti dobrodošlicu svim posjetiteljima našeg prekrasnog štanda na ISE-u, kako bi uživali u zadivljujućoj projekciji kišobrana i kako bi iskusili najnovija dostignuća u tehnologiji 3LCD projektora tvrtke Epson.”

Epson i projekcija

Epson je vodeći svjetski proizvođač projektora s preko trećine udjela na globalnom tržištu projektora. Specijaliziran je za proizvodnju kompaktne i svestrane 3LCD i 4K laserske tehnologije za projekciju visoke svjetline za domove, urede, škole i maloprodajne trgovine, a može se upotrebljavati u instalacijama velikih razmjera poput objekata za zabavu, muzeja, galerija, događaja na otvorenom te atrakcija za posjetitelje.

Laserski 4K projektori s velikim brojem lumena tvrtke Epson upotrebljavaju se za stvaranje okruženja koja omogućuju interaktivno iskustvo na većim događajima i atrakcijama širom svijeta. Najnoviji primjeri upotrebe audiovizualne tehnologije tvrtke Epson uključuju festival Electric Forest Music Festival u Americi, muzej TeamLab Borderless u Šangaju te međunarodni Festival svjetla u Europi.

Audiovizualna tehnologija tvrtke Epson može imati utjecaj na produktivnost u učionicama i drugim okruženjima za učenješirom svijeta te može poboljšati maloprodajno iskustvo, kao i pomoći širokom rasponu industrijskih sektora zahvaljujući mogućnostima pružanja pomoći na daljinu.