5 AI alata na pametnom telefonu Galaxy S24

galaxy s24

Upoznajte Galaxy S24, prvi pametni telefon pokretan umjetnom inteligencijom

Stigla je umjetna inteligencija koja vas prati tijekom cijelog radnog dana. Za vrijeme vožnje u javnom prijevozu predlaže vam kako razgovjetnije ili „poslovnije“ odgovoriti na e-mail vašeg šefa ili poslovnog partnera. Navečer vam pomaže arhivirati sve materijale i bilješke koje ste prikupili tijekom užurbanog dana, i sastavlja sažetak u svega nekoliko trenutaka.

U poslovnom svijetu, ključna promjena dolazi s umjetnom inteligencijom koja vas prati kamo god idete. Drugim riječima, umjetna inteligencija koja je jednako mobilna kao i vaš mobilni uređaj.

Upoznajte Galaxy S24, prvi pametni telefon pokretan umjetnom inteligencijom: S Galaxy S24 pametnim telefonom, Samsung koristi Galaxy AI kako bi omogućio nove razine praktičnosti, produktivnosti i komunikacije u naše svakodnevne živote. Utjecaj će biti snažan i u poslovnom svijetu, gdje je produktivnost u pokretu postala sastavni dio poslovanja.
U nastavku donosimo nekoliko značajki s pomoću kojih Galaxy AI transformira način na koji radimo.

Zaobilaženje barijera u komunikaciji

Današnje tvrtke svakodnevno posluju preko granica i vremenskih zona kako bi se istražile nove tržišne mogućnosti. Međunarodna komunikacija može stvoriti nesporazume, zaplete i odgađanja u poslovanju gdje su točnost i brzina nužne. Galaxy S24 pomaže stručnjacima učinkovitiju suradnju, bilo da su u uredu, rade od kuće ili negdje između.

Prijevod i prilagođeni ton za profesionalne e-mailove ili poruke: Prvi vam je dan na novom poslu i želite ostaviti dobar dojam u svom pozdravnom e-mailu. Chat Assist značajka na Galaxy S24 pametnom telefonu nudi različite prijedloge sastavljanja poruke i stila pisanja generirane umjetnom inteligencijom, kako biste postigli pravi ton predstavljanja. Bilo da sastavljate formalni e-mail svom šefu ili zanimljivu objavu za društvene mreže, ova značajka je dostupna izravno sa Samsung tipkovnice, tako da ju možete koristiti na bilo kojoj aplikaciji i uvijek pogoditi odgovarajuću notu. Ako surađujete s kolegama iz inozemstva, Chat Assist je dostupan na 13 jezika, što vam omogućuje poboljšanu komunikaciju i na jezicima koje ne govorite sa sigurnošću.

Organizirajte svoj pametni telefon i svoje misli

Iako su pametni telefoni praktičan način za bilježenje ideja, istraživanje projekata i planiranje sastanaka, organiziranje na prijenosnom uređaju može biti izazovno. Međutim, uz Galaxy AI mogućnosti, Galaxy S24 pametno organizira vaš telefon kako biste ostali fokusirani.

Organizirajte dokumente i planove: Usred poslovnog projekta shvatili ste da su povezani materijali raspršeni posvuda: dugački e-mailovi, detaljni članci, PDF dokumenti i još mnogo toga. Kada biste sve potrebne resurse mogli objediniti u jedan format, uštedjeli biste sate zamornog bilježenja i pretvaranja datoteka.

Zahvaljujući značajki Note Assist, možete uređivati, čitati i spremiti sažete verzije svih svojih materijala u nekoliko poteza, pretvarajući mnoštvo dokumenata u strukturiranu arhivu. Kada otvorite dokument, Note Assist vas potiče da ga pohranite u Samsung Notes aplikaciju. Značajka može automatski oblikovati tekst i ispravljati pravopisne greške prije stvaranja jednostavnog ili detaljnog sažetka s ključnim natuknicama iznad glavnog teksta, za pregledniji prikaz najvažnijih informacija.

Značajka također može sažeti tekst iz papira i knjiga te prevesti bilješke na druge jezike, dok Browsing Assist značajka može pretvoriti dugačke, detaljne članke u sažetke.

Precizno bilježenje sastanaka: Pred vama je klasičan poslovni izazov — nalazite se na važnom sastanku i pokušavate bilježiti bitne teze i istovremeno ostati fokusirani te doprinositi razgovoru. S Galaxy S24 pametnim telefonom možete postići oboje.

Transcript Assist stvara potpune i točne zapise sastanaka i razgovora. Jednostavno snimite sastanak pomoću integrirane Samsung Voice Recorder aplikacije, a zatim će Transcript Assist ponuditi pretvorbu u tekst, s raspoređenim rečenicama prema pojedinačnim govornicima. Kada dobijete prijepis razgovora, možete ga podijeliti s kolegama ili urediti u Samsung Notes aplikaciji te dodati AI generirani sažetak s ključnim natuknicama pomoću Note Assist značajke.

Ako imate prethodno snimljene audio datoteke bez korištenja Transcript Assist, Text to Audio značajka ih može naknadno pretvoriti u bilješke.

Kada je riječ o poslu, snaga umjetne inteligencije na pametnim mobitelima nadilazi automatizaciju zamornih zadataka. Galaxy S24 serija predstavlja kako tehnologija može značajno poboljšati način na koji radimo, razmišljamo i stvaramo te biti nezamjenjiva, mobilna i uvijek dostupna.