Trendi poslovne kombinacije

poslovne kombinacije

U poslovnom svijetu gdje prvi dojam često govori više od riječi, Marc Cain predstavlja revoluciju u poslovnim outfitima. Kolekcija za proljeće/ljeto 2024. nudi nevjerojatno trendi poslovne kombinacije koje spajaju suptilnu sofisticiranost s modernim izričajem. Ove sezone više su u fokusu jarke i pastelne boje, zanimljivi krojevi, životinjski uzorak i printevi inspirirani prirodom. Pomaknite granice poslovnog odijevanja uz statement komade brenda koji i nakon 50-godišnje priče o uspjehu nastavlja iznenađivati modnim kombinacijama.

Ležerne poslovne kombinacije

Uz Marc Cain poslovni sako prelazite granice konvencionalnog. Ove sezone birajte sako elegantnog sjaja koji pruža dozu ženstvenosti i profinjenosti. Idealan je za poslovne izlaske i druženja nakon posla. Poseban efekt postići ćete ako kombinirate ovaj sako na cargo hlače koje impresioniraju svojim mekim, lepršavim materijalom finog sjaja te cijelom outfitu daju sportski štih. Još jedna odlična opcija je spoj profesionalnog i opuštenog, odnosno povezivanje profinjenog sakoa i ležernih traperica u kojima ćete lako izdržati dinamičan dan na poslu.

Plisirana suknja od tila za profesionalni šarm donosi dozu elegancije u svakodnevicu. Marc Cain kombinira ležernost s profinjenim krojevima, kreirajući suknje koje su jednako udobne i elegantne. Ova lepršava suknja daje notu svježine vašem poslovnom izgledu. A spojite li s njom efektni sako s leopard uzorkom, ostavit ćete snažan dojam.

Kaputi za profesionalni statement look

Marc Cain kaputi nisu samo sredstvo protiv hladnoće, već pravi modni statement. Od elegantnih oversized modela do klasičnih balonera, svaki komad odražava beskompromisnu kvalitetu i sofisticiranu estetiku. U kombinaciji s poslovnim odijelom ili casual outfitom, Marc Cain kaput dodaje dozu elegancije svakom koraku, a posebno ćete se istaknuti mekanim plavim kaputom od čiste vune.

Ako želite izraziti svoju kreativnu stranu u poslovnom okruženju, zebra print je odličan izbor. Marc Cain donosi ovaj uzorak na elegantan način, kombinirajući ga s klasičnim komadima kako biste stvorili neobičan kreativni izričaj u poslovnom svijetu i ostavili snažan dojam. Sa svojim ekstravagantnim printom zebre, ovaj baloner ima opuštenu siluetu koju u formi drži remen na vezanje, a poseban efekt ostavlja široki rever.

Poslovna elegancija: ženstvene haljine

Ova crno-bijela haljina s printom posebno je mekana zahvaljujući materijalu od viskoze. Dolazi s gumbima po cijeloj dužini i okruglim izrezom oko vrata s prorezom zbog čega podsjeća na dugu košulju. Široku siluetu učvršćuje pojas za vezanje, a bočni prorezi naglašavaju opušten kroj. S ovom haljinom ne možete pogriješiti jer se može nositi na posao, ali i u ležernijim kombinacijama kao što je odlazak na kavu kada ju možete kombinirati i na tenisice.

Marc Cain predstavlja sofisticiranu midi haljinu koja podsjeća na dugi sako, a izrađena je od mješavine viskoze i elastina. Ova haljina odražava suptilan spoj klasičnog i modernog stila, a prorezi na rukavima i leđima ostavljaju profinjeni dojam i odražavaju ženstvenost. Odabirom ove haljine istovremeno ćete istaknuti svoju profesionalnost te neodoljivi modni ukus.

Zahvaljujući komadima iz Marc Caina, poslovna moda prestaje biti samo obaveza i postaje prilika za izražavanje vlastitog stila. S ovim trendi poslovnim kombinacijama postanite inspiracija u poslovnom svijetu. Svoje favorite potražite u Marc Cain Store-u Zagreb u Vlaškoj 26.