Jura Stublić i grupa Film slave dolazak proljeća u Tvornici kulture

Jura u tvornici

Jura Stublić i grupa Film uvjeriljivi su rekorderi po broju koncerata u Tvornici kulture, ali i po količini rasprodanih svirki

Tradicionalni proljetni koncert Jure Stublića i grupe Film je ritual proslave dolaska proljeća koji će se slaviti u subotu 23. ožujka 2024. u Tvornici. Na ovom koncertu publika će uz njihove najveće hitove imati ekskluzivnu priliku čuti Jurine nove pjesme koje se izvode samo uživo i nikad nisu objavljene.

„Garantiramo ekstazu, euforiju i kolektivni trans, pozivamo našu vjernu publiku na novo transcendentno putovanje!“ – rekli su Jura i Film povodom koncerta. Poseban poziv upućuju onima koji nikad nisu prisustvovali ovim uzbudljivim i nepredvidljivim koncertima da provjere što se to već 22 godine zaredom događa na njihovim provokativnim nastupima u Tvornici.

Jura Stublić & Film – „Lijepo, lijepo neopisivo“

Jura Stublić i grupa Film uvjeriljivi su rekorderi po broju koncerata u Tvornici kulture, ali, ono što je još važnije, i po količini rasprodanih svirki u našoj velikoj koncertnoj dvorani. Stublić se glazbom odupire vremenu i ostaje jedinstvena glazbena i autorska pojava na ovadšnjoj sceni. Pjesme ovog istinskog poete zauvijek su zabilježene u svemiru prenoseći se s generacije na generaciju.

Jura Stublić & Film – „Srce na cesti“

Svojom se glazbom borio za pobjedu ljubavi. U svoje je tekstove unio poseban senzibilitet, a svojim je prepoznatljivim i sugestivnim vokalom otpjevao neke od najljepših pjesama suvremene glazbene povijesti Južnih Slavena. „Pjevajmo do zore“, „Srce na cesti”, „Sjećam se prvog poljupca“, ”Zamisli život u ritmu muzike za ples”, „Dobre vibracije”, „Mi nismo sami“, „Doći ću ti u snovima“, „Bili cvitak“ i „Chicago“, samo su neki od hitova koji su oblikovali desetljeća našeg glazbenog horizonta.

Jura Stublić & Film – „Chicago“

Prvih 800 ulaznica po early bird cijeni od 15 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr Nakon što se kontingent early bird ulaznica rasproda, cijena ulaznice iznosit će 18 eura.