FIFA proširuje globalno partnerstvo s Visom

fifa s visom

FIFA sa zadovoljstvom najavljuje produženje svog partnerstva s Visom (NYSE: V), svjetskim liderom u digitalnim plaćanjima, kao službenim FIFA partnerom.

Novi ugovor, koji traje do 2026. godine, omogućuje Visi i FIFA-i poticanje rasta nogometa i podršku igračima, navijačima i klijentima kroz uzbudljiv program događaja za mlade, poput nogometa na pijesku i FIFAe, a završit će najvećim FIFA World cup™ u povijesti 2026. godine.

Predsjednik FIFA-e, Gianni Infantino, izjavio je: “FIFA je oduševljena partnerstvom s Visom i usmjeravanjem našeg snažnog partnerstva prema onome što će biti vrlo svijetla budućnost. Visina neumorna predanost unaprjeđenju navijačkog iskustva, zajedno s njihovim inovativnim pristupom tehnologiji plaćanja, usklađena je s vizijom FIFA-e da nogomet učini stvarno globalnim i dostupnim svima. Radujemo se pružanju izvanrednih trenutaka za navijače diljem svijeta.”

Visa će ostati Službeni partner za tehnologiju plaćanja za FIFA aktivnosti diljem svijeta, pružajući besprijekorno i sigurno iskustvo plaćanja FIFA-inim strastvenim navijačima na licu mjesta. Vlasnici Visa kartica će tijekom FIFA natjecanja dobivati ekskluzivan pristup i uvide iza scene, pristup događanjima pretprodaje za vlasnike Visa kartica te druge inovativne promocije, uključujući ih u FIFA trgovinama i online na FIFAstore.com, tijekom trajanja partnerstva.

Od 2007. godine, Visa je imala ključnu ulogu u poboljšanju iskustva plaćanja na više od 40 FIFA događaja, uključujući FIFA World cup™ 2022. godine u Kataru i rekordno uspješno FIFA Women’s World Cup™ u Australiji i Novom Zelandu 2023. godine. Iako je iskustvo navijača doživjelo golem napredak tijekom 16 godina partnerstva, Visa i FIFA usmjereni su na modernizirano digitalno, prilagođeno i neometano iskustvo plaćanja za FIFA World Cup 26.

Iskorištavanjem uvida iz Visine studije “Digital Fans: How Connected Experiences Can Power the Future of Fandom, Visa i FIFA radit će zajedno na identificiranju daljnjih koraka za poboljšanje putovanja i iskustva navijača na najvećem FIFA World Cup ™ ikada, kao i na drugim FIFA turnirima.

Jedan od glavnih ciljeva Vise u partnerstvu s FIFA-om je obogatiti iskustvo, kako navijača tako i sportaša“, rekao je Frank Cooper, director marketinga, Visa. “FIFA World Cup 26 predstavlja jedinstvenu priliku za Visu da ostvari taj cilj, kao dio jednog od najpopularnijih sportskih događaja na svijetu. Iako se natjecateljski sportovi smatraju zabavom, oni su također i uspješan posao. To Visi omogućuje da djeluje na raskrižju kulture i prodaje, ispunjavajući visoka očekivanja naših korisnika kartica na dan utakmice, bilo da gledaju uzbuđenje u svojim dnevnim boravcima ili sjede usred akcije na terenu.”

Za više informacija o FIFA turnirima, uključujući FIFA World Cup 26, posjetite FIFA.com. Ako želite saznati više o tome kako Visa rješenja mogu poboljšati navijačko iskustvo, posjetite visa.com.