Zablistajte ovih blagdana uz Guess Holiday kolekciju

Guess Holiday

Uronite u svijet stila, sofisticiranosti i čistog glamura jer Guess ponovno redefinira blagdansku modu! Guess Holiday kolekcija predstavljena je kampanjom u kojoj su glavni protagonisti talijanski pjevač Matteo Bocelli i albanska pjevačica i manekenka Oriola Marashi. Kampanja, kao i kolekcija, vodi nas na putovanje u zlatno doba dolce vitae na sanjivoj obali Bagno Alpemara, u Forte dei Marmi u Italiji. Savršeno mjesto za izražavanje glamuroznog duha i dizajna nove Holiday kolekcije, ali i inspiracija za vas kako biste odabrali svoje komade za nadolazeće svečane i blagdanske trenutke.

Klasični komadi u duhu old-money estetike

Doživite bezvremenski glamur uz Guess Holiday kolekciju gdje se sofisticiranost susreće s profinjenom privlačnošću u duhu popularne old-money estetike. Prožet dojmom nenametljive raskoši, svaki pomno izrađen komad odiše osjećajem elegancije, podsjećajući na prošla vremena. Kolekcija nudi klasične siluete, bogate teksture i suptilne detalje u maniri tihog luksuza. Bilo da se radi o božićnom partyju ili svečanoj večeri, zablistat ćete u efektnim modnim kombinacijama.

Pletenina za najtoplije blagdanske trenutke

Nijedna zimska kolekcija nije potpuna bez pletenih komada, a Guess donosi pleteninu koja odiše udobnošću i stilom. Fino izrađeni džemperi i kardigani obavijaju vas toplinom bez kompromisa jer svaki komad utjelovljuje savršenu kombinaciju suvremenog chica i bezvremenskog šarma. Bilo da se radi o svečanom okupljanju ili opuštenoj zimskoj šetnji, omiljeni komad pletiva možete kombinirati u bezbroj varijanti.

Inspiraciju za najbolje blagdanske outfite potražite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online.