Slojevite kombinacije u kojima ćete ove zime izgledati odlično

slojevite kombinacije

Prvi dani posljednjeg mjeseca u godini označili su početak adventa i brojnih događanja, ali i dolazak novih zimskih trendova u naše garderobe. Kako ćemo sada više vremena provoditi na otvorenom, vrijeme je da se okrenemo toplim i udobnim komadima, a slojevito odijevanje postaje nužno u borbi s hladnim danima. S obzirom na veliki broj odjevnih komada različitih tekstura, krojeva, debljina i boja, smišljanje kombinacija ove zime može postati zabavnije no ikad! Talijanski brend Replay u zimskoj kolekciji donosi trendi komade za žene i muškarce u kojima ćete se istovremeno osjećati stylish i ugrijano, a inspiraciju za slojevite kombinacije pogledajte u nastavku.

Kako bismo se ugrijali u nadolazećem zimskom periodu, okrećemo se ključnim komadima: toplim kaputima i jaknama, džemperima, čizmama i zimskim modnim dodacima poput šalova. Zimske jakne nezaobilazne su za adventske šetnje gradom, a Replay donosi savršenu harmoniju praktičnosti i stila s jaknama koje besprijekorno spajaju toplinu sa suvremenim dizajnom. Udobni džemperi visoko su na listi zimskih must-have komada, a ove zime dolaze u različitom dizajnu, dopuštajući modnim entuzijastima igru s teksturama, bojama i uzorcima. Ove zimske komade volimo kombinirati s chic čizmama za jedan potpuni zimski outfit, a za dodatni sloj topline, udobnosti i elegancije tu su šalovi i kape.

U muškoj kolekciji možete pronaći tople jakne buntovnog stila koje su odlične za kombiniranje na svakodnevne, streetstyle outfite. Dolaze u dužoj i kraćoj verziji te u trendi tamnijim nijansama idealnim za zimske mjesece. Znamo da je zimi imperativ udobnost i zato su super opcija Replay topli džemperi koji će vas dovoljno grijati, a opet ih možete nositi u svim prilikama – bilo da je to na traperice ili cargo hlače. Kolekcija je prepuna i modnih dodataka poput kapa, šalova i rukavica koji su neizostavan dio zimske garderobe. Od obuće birajte udobne čizme military stila, a ove sezone favorit su razne nijanse smeđe boje.

Neka ova zima bude topla, udobna i trendi! Svoje omiljene Replay zimske komade za slojevite kombinacije možete potražiti u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku te na Reverto web shopu!