Omot omiljene čokolade možete personalizirati fotografijama obitelji

personalizacije omota

Kinder, najpoznatiji brend čokolade za djecu u kojem više od 50 godina uživaju veliki i mali, ovih je blagdana iznenadio svoje poklonike mogućnošću personalizacije slavnog omota pa se umjesto nasmiješenih dječjih lica na prednjoj strani Kinder Chocolate može naći lice vašeg djeteta ili neke druge drage osobe.

Drevni Asteci čokoladu su smatrali hranom bogova, a u nekim je kulturama bila vrjednija od zlata. Čokolada se i danas smatra jednim od najljepših poklona koji možemo dati dragim ljudima – obitelji i prijateljima te je ona zbog svoje simbolike uvijek izraz ljubavi i znak pažnje.

Budući da su blagdani pravo vrijeme za razveseliti naše najdraže, Kinder, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolade za djecu koji je već gotovo šest desetljeća sinonim za kvalitetu i povjerenje, svojim korisnicima donosi mogućnost personalizacije omota svoje najpopularnije čokolade. Sve što trebate napraviti, jest posjetiti stranicu www.kinder.com/hr/hr/, odabrati željenu fotografiju te ispisati personalizirani Kinder Chocolate omot koji je potom potrebno izrezati prema uputama i omotati pakiranje Kinder Chocolate 100g. Osim fotografije, svojim bližnjima možete ostaviti i personaliziranu poruku ili pak izabrati neku od već predloženih.

Mogućnost izrade personaliziranog omota za Kinder čokoladu traje sve do 31. siječnja 2024. i odnosi se samo na Kinder Chocolate 100g.

Kinder božićni svijet

Uz personalizirane Kinder Chocolate omote i poruke, Kinder će i ove godine u blagdansko vrijeme razveseliti brojne obitelji prigodnim poslasticama, od kojih su pojedine dostupne po prvi puta. Razveselite svoje najdraže, male i velike s mnoštvom iznenađenja – adventskim kalendarima, Kinder čokoladnim figuricama različitih oblika i veličina, Kinder poslasticama za dijeljenje i dekoracije te najslađim malim i velikim Kinder poklonima.

Više o Kinder božićnom svijetu saznajte ovdje.