Jole će vas uvest u najzabavniji podnevni doček Nove 2024.

jole doček nove

Uz blještavilo božićnih lampica i ukrasa po cijelom gradu popularni Jole zagrijat će atmosferu na glavnom samoborskom trgu za najzabavniji podnevni doček Nove 2024. godine.

U sklopu čarobnog Adventa u Samoboru i ove se godine sprema najzabavniji doček Nove 2024. godine. I to u podne!

Dječji doček u zadnjih nekoliko godina prerastao je u zabavu za sve uzraste. Na glavnom gradskom trgu od 11 sati počinje ples i veselje, a sve će zabavljati popularni Jole s kojim ćemo odbrojavati zadnjih 10 sekundi do podneva kada slijedi čestitanje uz vatromet konfeta.

Uz podnevni, sve posjetitelje očekuje i dobar provod na klasičnom ponoćnom dočeku uz grupu Panorama koji započinje u 23 sata.

U pauzi između dva dočeka posjetite štandove samoborskih ugostitelja i obrtnika, ugrijte se u nekom od tradicionalnih restorana i kafića uređenih u blagdanskom ugođaju. Bogata gastro ponuda uključuje debrecinke, fritule, kobasice, lepinje, kuhano vino i sl..

Fotografijama zabilježite zadnji selfie u 2023. godini na foto kutcima na samom klizalištu, u Milakovićevoj na mostu preko Gradne, u Stražničkoj, na drvenom mostu u Livadićevoj, ispred Samoborskog muzeja te uz crkvu sv. Anastazije.

Okušajte se i u klizanju pod zvjezdanim nebom; klizalište će na Staru godinu raditi od 10 do 17.30 sati, a za Novu od 14.30 do 22 sata.

Osvjetljenom šetnicom ponovno se vratite na trg gdje vas čekamo na spektakularnom dočeku uz konfete, ples i zabavu!

Bajkovita idila samoborskog adventa blistati će sve do 7. siječnja 2024., a detaljni raspored događanja možete pronaći u privitku e-maila i na www.samobor.hr.