Blagdanska priča Zlatarne Celje

zlatarne celje

Blagdanski ugođaj je uvijek još ljepši uz nakit čiji odabir ostavlja trag bezvremenske elegancije. Zlatarna Celje i ovih blagdana predlaže kolekcije koje donose radost, razigranost i koje stvaraju uspomene.

Kolekcija Diamond Drop će božićnim i novogodišnjim danima podariti notu dobrog stila. U kolekciji su dijamantne naušnice, prsten i ogrlica. Kolekcija se može kombinirati u svečanim i dnevnim prilikama koje zaslužuju poseban nakit.

Dijamantni prsten iz kolekcije Balance ovih blagdana će biti jedan od najblistavijih modnih dodataka. Odabir između bijelih ili crnih dijamanata na prstenu je izazovan, a ljepota i jedne i druge kombinacije ostavlja bez daha.

Kolekcija I like my name je također upotpunjena dijamantnim detaljima i ovih blagdana će unijeti dašak osobnosti u darivanje. Potrebno je odabrati između bijelog ili žutog zlata i početnog slova koje ima posebno značenje.

Dijamantna kolekcija Gaia je iznimna linija nakita dizajnirana za sve koji prihvaćaju vrijednosti tradicije i kvalitete. Dijamanti simboliziraju božansku prirodu i kreiranje vlastitog okruženja.

zlatarne celje

Zlatna kolekcija Touch s jedinstvenim kristalom rutil kvarcom namijenjena je svima koji traže unutrašnji mir. Kolekcija u kojoj su prsten, naušnice i ogrlica odiše šarmantnim samopouzdanjem i ovih blagdana donosi umirujuću energiju i stil u svaki dan.

Nova srebrna Lencia kolekcija Bijeli tigar odaje počast prirodi i svemu jedinstvenom u našem okruženju. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

Kolekcije su dostupne u većini poslovnica Zlatarne Celje, no više o dostupnosti doznajte u poslovnicama koje su vam najbliže. Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku . Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.