Zimski outfit za blagdansku sezonu

zimski outfit

Bliži nam se prosinac, posljednji mjesec u godini s kojim dolaze hladniji dani i čarobna blagdanska sezona. Čarolija adventa natjerat će nas da napustimo toplinu doma kako bismo uživali s najbližima u blještavoj gradskoj vrevi. A za te prilike definitivno želimo imati dobar zimski outfit!

Kroz najhladnije prosinačke dane ove godine želimo prošetati sa stilom. Kako temperature padaju, vrijeme je da se prepustite slojevitom odijevanju, elegantnim kaputima, udobnim džemperima i modernim čizmama koje donose toplinu i dozu chica. Na vrhu popisa obaveznih zimskih komada definitivno je kaput. Teddy kaput i ove je sezone jedan od IT komada- spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnog kroja i trendi izgleda stvorili su savršeni kaput kojem se vraćamo svake sezone. Kada je u pitanju pletivo, zimi ga volimo u svim varijantama s različitim detaljima i teksturama, a naročito volimo kardigane koji odišu old money estetikom s privlačnim zlatnim gumbima. Nijedan zimski outfit nije potpun bez savršenog para čizama. Klasičan odabir su crne i smeđe čizme koje odišu profinjenošću i elegancijom, a za street-style kombinacije definitivno su opcija popularne kaubojke.

Sve zimske, a naročito blagdanske outfite volimo upotpuniti sjajnim nakitom ili drugim komadima accessoriesa. Zimi se ponekad zna pokazati sunce i zato obavezno u torbi imajte sunčane naočale koje će biti odličan dodatak cijelom outfitu. Ako pak želite uživati u toplini doma dok gledate omiljene filmove, onda je dobar loungewear i pidžama neizostavan dio tog rituala.

Pronađite svoje favorite u ponudi brendova Replay, ALDO,Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein),Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss,Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans)