Željko Joksimović otpjevao premijerno novu pjesmu u Areni

joksimović pjeva novu pjesmu

Željko Joksimović, održao je spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni i još jednom dokazao da je jedan od najomiljenijih pjevača zagrebačke publike. A publika je čula premijerno i novu pjesmu.

Nakon uvodne pjesme “Ljubavi” koju je otpjevao, Željko se obratio publici. “Hvala vam na ljubavi koju pružate svih ovih dvadeset i više godina. Uvijek govorim da nije tajna da se volimo javno. Neka ovo postane tradicija svake godine da se viđamo ovdje. Hvala Zagreb.” rekao je Joksimović zaradivši ovacije publike.
Uslijedile su balade Nije do mene, Nisam te zbog lepote voleo, Supermen.
Koncert se brzo transformirao u pravu glazbenu euforiju kad su se arenom zaorile pjesme MIlimetar, Ponelo me, Drska ženo plava, a vrhunac večeri uslijedio je na prve taktove pjesme Ponoć koju je Željko otpjevao u latino aranžmanu.

joksimović pjeva novu pjesmu

Premijerno je otpjevao i pjesmu Venera Aleksandre Milutinović, s albuma koji uskoro izlazi.

Željko Jokismović i Aleksandra MIlutinovič nova pjesma

Koncert Željka Joksimovića u Zagrebu definitivno će ostati urezan u sjećanju svih prisutnih kao jedno od najboljih glazbenih iskustava godine. Podsjetimo, prije tjedan dana Željko Joksimović napunio je i dvoranu Krešimir Ćosić u Zadru, a idući nastup planira 3. veljače 2024. u Osijeku, u dvorani Gradski vrt.

FOTO: Mihael Pranjić i Saša Dervišević