Stižu omiljeni božićni hitovi u kojima ćete uživati ovog prosinca

božićni hitovi

Božićni hitovi čekaju vas ovog prosinca na SkyShowtime koji je pripremio bogatu ponudu svima omiljenih filmova i najpopularnijih serija

On je opak, on je zelen i nimalo ne voli blagdane. Jim Carrey pojavljuje se u naslovnoj ulozi filma How the Grinch stole Christmas – igrane adaptacije klasične dječje priče dr. Seussa. I Grinch nije jedini – ovog prosinca, SkyShowtime je pripremio bogatu ponudu svima omiljenih božićnih hitova i najpopularnijih serija. Bad Santa, White Christmas, Yellowjackets, Lawmen: Bass Reeves, Frasier i The Holiday, samo su neki od naslova koji vas čekaju na SkyShowtimeu.

Premijere serija

Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves oživjet će legendarnog čuvara zakona i odmetnike Divljeg zapada. Reeves (David Oyelowo), poznat kao najveći junak pograničnog područja u američkoj povijesti, radio je kao savezni čuvar reda na indijanskom teritoriju u razdoblju nakon Američkog građanskog rata. Uhvatio je više od 3000 najopasnijih kriminalaca, a da nikada nije bio ranjen. Lawmen: Bass Reeves antologijska je serija s budućim nastavcima koji će pratiti neke druge legendarne čuvare zakona i odmetnike koji su utjecali na povijest.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVE DVIJE EPIZODE DOSTUPNE SU OD 18. PROSINCA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Smothered
Sammy je neovisna mlada žena kojoj su dojadile aplikacije za upoznavanja, a Tom je čovjek toplog srca s nemalim teretom prošlosti. Dvoje stranaca se susreću i iskre frcaju dok pijani pjevaju u kabini za karaoke. Nakon što se dogovore da će se upustiti u neobaveznu vezu, njihov odnos počinju komplicirati sve snažniji osjećaji. Sammy uskoro otkriva da u Tomovu životu postoji drugo žensko biće – njegova šestogodišnja kći. Smothered je netipična romantična komedija o sudaru dvaju svjetova u kojoj ljubavna priča mora odoljeti pritiscima modernog dejtanja.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. SVE EPIZODE DOSTUPNE SU OD 18. PROSINCA.

Nove sezone serija

Dreamland

Dreamland je topla ljudska drama o tajnama, lažima, ljubavima i nadama u obitelji četiriju sestara. Ova crna komedija odvija se u britanskom obalnom gradu Margateu i istražuje ženske odnose unutar nekoliko generacija. Najstarija od sestara, Trish (Agyeman) trudna je po treći put, a njezine dvije sestre Clare (Gabby Best) i Leila (Aimee-Ffion Edwards) okupljaju se oko nje zajedno s njihovom majkom (Frances Barber) i bakom (Sheila Reid). No iznenadna ponovna pojava četvrte sestre Mel (Allen) u njihovim životima ugrožava stabilnost cijele obitelji.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Fellow Travelers

Fellow Travellers epska je ljubavna priča dvojice, po mnogočemu različitih muškaraca i politički triler
autora Rona Nyswanera (Philadelphia, Homeland), nominiranog za nagradu Oscar. Temelji se na romanu Thomasa Mallona. Matt Bomer glumi karizmatičnog Hawkinsa Fullera, čija se politička karijera odvija daleko od očiju javnosti. Hawkins upoznaje mladog idealista Tima Laughlina (Jonathan Bailey). Njih dvojica upuštaju se u vezu u vrijeme kada Joseph McCarthy i Roy Cohn objavljuju rat subverzijama i seksualnim različitostima, čime započinje jedno od najmračnijih razdoblja američke povijesti 20. stoljeća.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Frasier

Kelsey Grammer izvršni je producent i glavni glumac u novoj seriji koja prati Frasiera Cranea (Grammer) u novom poglavlju njegovog života u kojem se vraća u Boston. Tamo ga čekaju novi izazovi, novi ljudi i konačno ostvarenje pokojeg starog sna. Frasier se vratio u zgradu! Uz Grammera u novoj seriji u glavnim ulogama nastupaju Jack Cutmore-Scott kao Frasierov sin Freddy, Nicholas Lyndhurst kao Frasierov stari prijatelj s fakulteta i sveučilišni profesor Alan, Toks Olagundoye kao Olivia, Alanova kolegica i pročelnica sveučilišnog odsjeka za psihologiju, Jess Salgueiro kao Freddyjeva cimerica Eve, i Anders Keith kao Frasierov nećak David.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Special Ops: Lioness

Taylor Sheridan, nominiran za nagradu Oscar, autor je serije Special Ops: Lioness, koja se temelji na stvarnom programu i prati Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), nesavršenu, ali strastvenu mladu marinku koja je unovačena u ekipu tajnih agentica Lioness kako bi pomogla iznutra srušiti terorističku organizaciju. Zoe Saldana glumi Joe, voditeljicu ispostave programa Lioness, čiji je zadatak obuka i vođenje tajnih operativki. U glavnim se ulogama također pojavljuju i Michael Kelly, Morgan Freeman i Nicole Kidman.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Yellowjackets

Serija Yellowjackets istovremeno je ep o preživljavanju, psihološka horor priča i drama o odrastanju, a prati ekipu iznimno darovitih srednjoškolskih nogometašica koje (ne)srećom prežive pad zrakoplova duboko u zabačenoj divljini na sjeveru. Serija prikazuje njihovu preobrazbu iz složene, ali uspješne ekipe u više nemilosrdnih klanova, kao i živote koje su ponovno pokušale izgraditi gotovo 25 godina kasnije, dokazujući da prošlost nikada nije zaista prošlost i da je ono što je započelo u divljini daleko od završenog.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Filmovi

Book Club: The Next Chapter

Legendarne ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen ponovno su zajedno u filmu Book Club: The Next Chapter. Dugoočekivani nastavak prati najbolje prijateljice Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) i Carol (Steenburgen) dok sa svojim čitateljskim klubom odlaze u Italiju na putovanje života. U filmu se također pojavljuju i Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia i Don Johnson. Bill Holderman ponovno je redatelj.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 11. PROSINCA.

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts vodi gledatelje u pustolovinu oko svijeta devedesetih godina prošlog stoljeća u društvu Autobota i predstavlja novu skupinu transformera – Maximale – koji će stati na stranu Autobota u aktualnoj bitci za Zemlju. Redatelj je Steven Caple Jr., a u glavnim se ulogama pojavljuju Anthony Ramos i Dominique Fishback.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 15. PROSINCA.

Fast X

Jedna od najuspješnijih franšiza Fast and Furious, uzdiže se do novih visina s posljednjim poglavljem u nizu koji ruši sve rekorde, pod redateljskom palicom autora hit-filmova Louisa Leterriera (The Transporter). U najnovijem akcijskom filmu koji će osvojiti svijet ponovno se pojavljuje većina glavnih glumaca iz prethodnih nastavaka kao što su Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges. Uz njih, tu su još i Jason Momoa i Daniela Melchior.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 23. PROSINCA.

Blagdanski favoriti

Bad Santa

Film Bad Santa, u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Billy Bob Thornton, Tony Cox i Lauren Graham, prati kriminalce Willieja i Marcusa dok prerušeni u Djeda Mraza i njegovog vilenjaka putuju zemljom i posjećuju najveće trgovačke centre. Problem je u tome što Willie ne podnosi djecu i uspijeva se dovoljno kontrolirati samo da ga ne otpuste. Sve ide po planu dok ne sretnu introvertiranog osmogodišnjaka koji misli da je Willie pravi Djed Mraz. Dječak uspije pobuditi suosjećanje kod Willieja koji pomalo razvije nešto što bi se uz dosta napora moglo nazvati božićnim duhom.

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas

On je opak, on je zelen i nimalo ne voli blagdane. Jim Carrey pojavljuje se u naslovnoj ulozi u ovoj igranoj adaptaciji klasične dječje priče dr. Seussa. S vrha planine Mt. Crumpet, Grinch promatra kako se stanovnici Whovillea radosno pripremaju za proslavu Božića. Odlučuje da mu je dosta sve te sreće i kuje plan kako ukrasti Božić iz Whovillea! Fascinantan film u kojem je scenografija nominirana za nagradu Oscar i šminka za koju su autori osvojili nagradu Oscar savršeno dočaravaju jedinstveni svijet dr. Seussa. Pravi blagdanski klasik!

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

The Holiday

Cameron Diaz i oskarovka Kate Winslet glume žene koje su uoči blagdana preživjele teške nevolje
s muškarcima. Očajnički želeći promjene u svojim životima, zamjenjuju kuće i putuju u suprotnim smjerovima (Diaz u London, Winslet u Los Angeles). Obje se nađu same u nepoznatom gradu, ali ne ostaju dugo strankinje u svom novom okruženju. Zvjezdanu glumačku postavu čine Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns i Rufus Sewell. Nancy Meyers je scenaristica i redateljica.

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

White Christmas

White Christmas romantična je i humoristična priča o Bobu Wallaceu i Philu Davisu (Bing Crosby i Danny Kaye), dva prijatelja iz vojske koji nakon rata postaju vrhunski tim u mjuziklima i slavi ih cijeli Broadway. Na turneji po Floridi zvijezde se spetljaju sa sestrama Betty i Judy (Rosemary Clooney i Vera-Ellen) koje žele postati pjevačice. Unatoč romantičnim zapletima među parovima, sve završava sretno kad na Badnjak stignu sjajne kritike predstave i željno očekivani snijeg!

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

Filmski maraton

Indiana Jones

U filmu Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indy (Harrison Ford) i njegova temperamentna bivša ljubav Marion Ravenwood (Karen Allen) izbjegavaju zamke, bore se protiv nacista i svladavaju zmije u nevjerojatnoj svjetskoj potrazi za mističnim Kovčegom Saveza. Uživaj u uzbudljivim scenama koje se nižu jedna za drugom dok otkrivaš pustolovine neponovljivog Indiane Jonesa.

Dostupni naslovi:
・ Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
・ Indiana Jones and the Temple of Doom
・ Indiana Jones and the Last Crusade
・ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

Mission: Impossible

Tom Cruise glumi Ethana Hunta, tajnog agenta nepravedno okrivljenog za smrt članova svog špijunskog tima. Bježeći pred vladinim ubojicama, provaljujući u CIA-in neprobojni trezor, priljubljen uz krov superbrzog vlaka, Hunt juri poput zapaljenog fitilja ne bi li ostao u prednosti pred svojim progoniteljima i približio se otkrivanju šokantne istine.

Dostupni naslovi:
・ Mission: Impossible
・ Mission: Impossible II
・ Mission: Impossible III
・ Mission: Impossible Ghost Protocol
・ Mission: Impossible Rogue Nation
・ Mission: Impossible Fallout

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

The Godfather

Od najprodavanijeg romana Marija Puza do kino-hita, njegovo utjecajno nasljeđe traje i danas. Prvi dio trodijelne filmske sage, s Marlonom Brandom, koji je za ulogu glave obitelji Corleone dobio nagradu Oscar, oslikava dramatičan uspon sicilijanskog klana i skori gubitak moći u Americi. Na filmu koji balansira između posvećenosti Corleonea obitelji i gadnom kriminalnom poslu kojim se bave, svoje su karijere gradili Al Pacino, James Caan, Talia Shire, Diane Keaton i Robert Duvall.

Dostupni naslovi:
· The Godfather
· The Godfather Part II
· The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.

Transformers

Michael Bay redatelj je prvog filma Transformers: uzbudljive bitke između junačkih Autobota i zlih Deceptikona. Kad njihova epska borba stigne na Zemlju, jedino što Deceptikonima stoji na putu do sveopće moći je trag koji ima mladi Sam Witwicky (Shia LaBeouf). Ne znajući da je jedina prilika čovječanstva za opstanak, Sam i Bumblebee, njegov robot prerušen u automobil, nađu se usred uzbudljive utrke protiv neprijatelja kakva još nije viđena. Steven Spielberg izvršni je producent.

Dostupni naslovi:
・ Transformers
・ Transformers: Revenge of the Fallen
・ Transformers: Dark of the Moon
・ Transformers: Age of Extinction
・ Transformers: The Last Knight
・ Bumblebee
・ Transformers: Rise of the Beasts

DOSTUPNO ZA STREAMANJE SADA NA USLUZI SKYSHOWTIME.