Ponovno probudite strasti uz novi parfem „Attraction Awaken“

Attraction Awaken

Početak nove veze često je opojan. Partneri stalno razmišljaju jedno o drugom i žude za bliskošću i intimnošću, projektirajući idealiziranu sliku — fantaziju u kojoj partner nema ni mane ni nedostatke. Par se jednostavno ne može zasititi jedno drugog.

Intenzitet te prve strasti nakon nekoliko mjeseci polako se smanjuje i evoluira do stabilnog i pouzdanog partnerskog odnosa. Razvijaju se intimnost i povjerenje, uspostavlja se posvećenost. Ali strast moramo njegovati jer je ona ključna komponenta duge kvalitetne veze i braka. I zato, fokusirajte se jedno na drugo, provodite više vremena zajedno, dijelite iskustva i ciljeve, rastite zajedno…to su uobičajeni savjeti. A jedan od najljepših je – iznenadite i razveselite jedno drugo s vremena na vrijeme. To će unijeti dašak svježine u vaš odnos i uživat ćete oboje.

Pravo iznenađenje može biti odlazak na večeru, lijepo putovanje ili poklon. A što bolje može uzburkati strasti od novog opojnog mirisa koji budi privlačnost! Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Attraction Awaken

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć AI umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama! U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osjećaj kao da su čista strast i adrenalin uvučeni u svaku kap. Miris ambera izaziva osjećaj izvanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.

Svakim nanošenjem, ovaj miris obavija zavodljivim zagrljajem, poput svilenog ogrtača koji klizi preko gole kože. To je miris koji obećava ukradene poljupce, sastanke obasjane mjesečinom i šapatima priznanjima. Uz pomoć „Attraction Awaken“ i ti i tvoj partner možete zajedno ponovno zapaliti plamen strasti i oživjeti ljubav koja vas je spojila.

Novi “Attraction Awaken” miris za nju i njega dostupni su u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn), kao i na www.avon.hr.