Od ropstva do legendarnog šerifa Divljeg zapada

Lawmen

SkyShowtime je danas objavio da će željno iščekivana serija Lawmen: Bass Reeves biti dostupna za streamanje eksluzivno na ovoj usluzi od 18. prosinca, a nove epizode bit će dostupne svakog ponedjeljka. U glavnim ulogama pojavljuju se izvršni producent i nominiran za nagradu Emmy David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, dobitnik nagrade Oscar za životno djelo Donald Sutherland i nominiran za nagradu Emmy Dennis Quaid.

Otkrivajući neispričanu priču najlegendarnijeg čuvara zakona na Divljem zapadu, serija Lawmen: Bass Reeves prati Reevesa (Oyelowo) na njegovom putu od ropstva do čuvara zakona i prvog crnog američkog šerifa zapadno od rijeke Mississippi. Unatoč tome što je tijekom karijere uhitio više od 3000 odmetnika, teret Reevesove značke bio je golem, zbog čega se borio s etičkom i duhovnom cijenom koju je plaćala njegova voljena obitelj. Lawmen: Bass Reeves je nova, samostalna antologijska serija s budućim nastavcima koji će pratiti neke druge legendarne čuvare zakona i odmetnike koji su utjecali na povijest.

Stalnu glumačku postavu čine Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley i Bill Dawes. Kao gostujuće zvijezde pojavljuju se Shea Whigham i Garrett Hedlund.

Najavu pogledaj ovdje

Seriju koju je osmislio izvršni producent i kreativni voditelj Chad Feehan, Lawmen: Bass Reeves, kao izvršni producenti potpisuju i nominiran za nagradu Oscar Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari i David Hutkin. Serija je nastala u produkciji kuća MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridanove kompanije Bosque Ranch Productions i Oyelowove kompanije Yoruba Saxon. Za distribuciju je odgovorna kompanija Paramount Global Content Distribution.

Lawmen: Bass Reeves najnovija je među Sheridanovim serijama dostupnima za streamanje na usluzi SkyShowtime uz: 1883., 1923., Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King i Yellowstone.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).