Nova era umjetne inteligencije dolazi u Galaxy

galaxy ai

Galaxy AI je univerzalna inteligencija pametnog telefona kakvu još niste vidjeli

Internet na dohvat ruke, kamera u džepu, a zatim – umjetna inteligencija koja poboljšava vaš svakodnevni život. Samsung Galaxy pomogao je demokratizirati pristup internetu, a kameru je transformirao u komunikacijski alat bez kojeg ne možemo živjeti. Iako je velika pozornost na umjetnoj inteligenciji, neke od njezinih najvećih prednosti još nisu stigle do mobilne tehnologije. Galaxy će promijeniti i ovo.

Nijedna tvrtka ne može iskoristiti potencijal umjetne inteligencije kao Galaxy. Zašto? Jer Galaxy donosi snagu otvorenosti na vaš dlan. Dizajniran da osnaži svakoga i na svakom mjestu, Galaxy AI je univerzalna inteligencija pametnog telefona kakvu još niste vidjeli. U situacijama kada je to najpotrebnije – od komunikacije bez prepreka, pojednostavljene produktivnosti, do neograničene kreativnosti – Samsung stvara nove mogućnosti.

Galaxy AI predstavlja sveobuhvatno mobilno AI iskustvo, koje pokreću umjetna inteligencija samog uređaja koju je razvila tvrtka Samsung i umjetna inteligencija na oblaku omogućena otvorenom suradnjom s liderima industrije istomišljenika. Preobrazit će vaše svakodnevno mobilno iskustvo uz bezbrižnost na koju računate zahvaljujući Galaxy sigurnosti i privatnosti.

AI prijevod poziva uživo

Za kratak uvid u jednu od prednosti koju će Galaxy AI omogućiti, dovoljno je pogledati ono za što su naši telefoni izvorno stvoreni, a to su pozivi. AI prijevod poziva uživo (AI Live Translate Call) će korisnicima najnovijih Galaxy AI pametnih telefona uskoro omogućiti osobnog prevoditelja, kad god im zatreba. Budući da je integriran u izvornu značajku poziva, upotreba aplikacija trećih strana više neće biti potrebna. Prijevod zvuka i teksta pojavit će se u stvarnom vremenu dok govorite. To čini pozivanje nekoga tko govori stranim jezikom jednostavnim kao uključivanje prijevoda kada gledate emisije. Budući da je Galaxy AI dio uređaja, možete biti sigurni da vaši privatni razgovori ostaju isključivo na vašem pametnom telefonu.

Početkom sljedeće godine, Galaxy AI će nas približiti svijetu u kojem neke od najčešćih prepreka društvenom povezivanju nestaju i u kojem će komunikacija biti jednostavnija i produktivnija nego ikad.

To je umjetna inteligencija koja mijenja svijet i vaš život na bolje.

Mobilna tehnologija ima nevjerojatnu moć omogućiti povezivanje, produktivnost, kreativnost i mnogo više za ljude diljem svijeta, no, do sada, mobilna umjetna inteligencija to nije pokretala na dovoljno značajan način“, rekao je Wonjoon Choi, izvršni potpredsjednik i voditelj istraživanja i razvoja Mobile eXperience Businessa. “Galaxy AI naša je najopsežnija ponuda inteligencije do sada i zauvijek će promijeniti način na koji razmišljamo o našim telefonima.”

Revolucionarna iskustva koja osnažuju stvarnu vezu i otvaraju nove mogućnosti izravno s vašeg pametnog telefona – to je ono što Galaxy obećava.

Ovo je samo djelić onoga što dolazi. Život otvara nove mogućnosti uz Galaxy, stoga se pripremite za novu eru mobilne umjetne inteligencije.