Jesenska preporuka: pet najgledanijih serija i emisija u studenom

serija u studenom

Predstavljamo vam naslove serija i emisija koje nas čekaju u studenom na STAR, STAR Crime, STAR Movies, National Geographic i 24Kitchen kanalima. U nastavku donosimo nekoliko izdvojenih naslova.

24Kitchen – Jamie istražuje mediteransku kuhinju, od 13. studenog, ponedjeljak u 13 sati

Putujući na lokacije diljem Sredozemlja, Jamie Oliver nadovezuje se na tradiciju kako bi stvorio modernu mediteransku hranu koja gledatelje vodi u sunčane krajeve. Posjećuje četiri zemlje koje nude bogatu raznolikost jela, kuhinja, povijesti i ljudi: Grčku, Tunis, Španjolsku i Francusku. Svaka epizoda prikazuje kulinarska iskustva u raznim urbanim i obalnim područjima.

National Geographic – JFK: Jedan dan u Americi, 5. studeni u 22 sata

Ova serija u tri dijela daje opsežan prikaz tragičnog trenutka u američkoj povijesti, kao i svih trzavica koje su uslijedile nakon toga. Sadrži snimke i svjedočanstva onih koji su bili u Dallasu, od kojih neki po prvi put dijele svoje priče u ovom dokumentarcu. Snimke uključuju i Leeja Harveyja Oswalda prilikom privođenja u policijsku stanicu te hitac koji ga je pogodio za vrijeme transfera u okružni zatvor.

STAR Crime – Inspektor Ricciardi, od 17. studenoga, petak u 22 sata

U tridesetim godinama prošlog stoljeća ulice Napulja pune su krvavih zločina, a mladi detektiv ne može podnijeti neriješen slučaj. Zahvaljujući posebnom daru, može vidjeti duhove ubijenih ljudi i čuti njihove posljednje misli. Ovo ga prokletstvo progoni iz dana u dan. Kroz vrlo originalnog protagonista i nezaboravne likove, serija istražuje smisao života i boli.

STAR – Samo ubojstva u zgradi, od 9. studenog, četvrtkom u 22 sata

Nakon šokantne smrti Bunny Folger, predsjednice upravnog odbora tvrke Arconia, Charles, Oliver i Mabel žele raskrinkati njezinog ubojicu. U međuvremenu, stvari se nesretno zakompliciraju. Njih troje suočavaju se s optužbama da su umiješani u ubojstvo predsjednice, postaju temom konkurentskog podcasta i moraju se nositi s gomilom susjeda u New Yorku uvjerenih da su upravo oni počinili ubojstvo.

STAR Movies – Nebo boje vanilije, 8. studenog u 21 sat

David Aames, bogat i uspješan izdavač, upozna i zaljubi se u ženu svog najboljeg prijatelja. Nakon automobilske nesreće, on ulazi u noćnu moru iz koje se ne može probuditi. Postavlja pitanja o identitetu i ljubavi te što je stvarnost, a šta je samo san.