Film Epic Worlds snimljen Galaxy S23 Ultra pametnim telefonom

epic worlds

Samsung Electronics je predstavio završnu verziju filma „Epic Worlds“, jedinstvenog kinematografskog projekta snimljenog u potpunosti Galaxy S23 Ultra pametnim telefonom, ujedinjujući nekoliko različitih filmskih žanrova i redefinirajući mogućnosti stvaranja mobilnog sadržaja. Film „Epic Worlds“ se gotovo u potpunosti sastoji od sadržaja kojem su pridonijeli korisnici i kao takav dokaz je snažne i otvorene suradnje.

Središnji dio ovog novog pristupa pripovijedanju je kratki središnji film s Emmom Myers (poznatom po ulozi u Netflixovoj „Wednesday“) u glavnoj ulozi koja putuje kroz žanrove noira, znanstvene fantastike, vesterna, fantazije i akcijskog trilera. Myers igra protagonista, ali junak djela je Nightography Galaxy S23 Ultra. S neusporedivom sposobnošću snimanja scena pri slabom osvjetljenju, Nightography omogućuje doista filmsku jasnoću i detalje.

epic worlds

Štoviše, ovaj središnji narativ nadahnuo je i dodatni sadržaj. Diljem svijeta, lokalni influenceri iz tima Galaxy snimili su vlastite scene Galaxy S23 Ultra pametnim telefonom koje su uklopljene zajedno sa središnjim narativom kako bi stvorili spektakl „Epic World“.

Iznimno sam uzbuđena što me Samsung pozvao da budem dio Galaxy tima. Korištenje pametnog telefona za stvaranje tako nevjerojatnog kratkog filma bilo je zaista izvanredno i potpuno sam uživala u rezultatima i cijelom procesu“, rekla je Myers. „Privlače me jedinstveni projekti pa mi je rad s tvrtkom Samsung pružio priliku da više koristim svoju kreativnost i potaknem druge da isto to učine stvarajući vlastite kratke filmove. Jedva čekam da svi vide završnu kompilaciju „Epic Worlds“ jer je to suradnja na potpuno novoj razini.

Ovo me zaista oduševilo“, rekao je Zee Ntuli, redatelj glavnog kratkog filma projekta „Epic Worlds“. „Impresioniran sam onime što ovaj Galaxy uređaj može postići, a ono što me stvarno oduševilo je kako se pametni telefon ponaša u uvjetima slabog osvjetljenja. Nightography je zaista izvanredna značajka.”

Ovaj projekt slijedi prethodne uspješne kampanje poput „Filmed #withGalaxy“. U njima se Samsung udružio s poznatim filmskim redateljima kako bi demonstrirao moć Galaxya u stvaranju kinematografskog sadržaja. „Epic Worlds“ nastavlja to nasljeđe i pokazuje da kreiranje odličnog sadržaja nadilazi snagu i kvalitetu slike te ujedinjuje kreativnost, zajednicu i duh suradnje, što Galaxy svakako potiče.

„Epic Worlds“ predstavlja poziv za kreatore sadržaja da iskoriste snagu Galaxy uređaja i ožive svoje najmaštovitije ideje. Uz Galaxy, stvaranje profesionalnog sadržaja dostupno je svima i na svakom mjestu.

Završnu verziju „Epic Worlds“ možete pogledati ovdje. Glavni kratki film s Emmom Myers u glavnoj ulozi možete pogledati na YouTubeu.