Budite aktivni i trendi uz Guess activewear komade

Guess activewear

Sportski outfiti odavno su izgubili epitet bezličnosti. Mnogi od nas traže funkcionalnost i osjećaj udobnosti uz efektan izgled. Guess je uspješno spojio praktične i trendi elemente svojom novom activewear linijom koja naprosto obara s nogu. Ako upravo to želite postići svojom sportskom kombinacijom, u nastavku donosimo svoje favorite koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za trendi gym outfite ili pak ležernu šetnju gradom.

Guess zna što je sportski chic

Guess activewear kolekcija osigurava maksimalnu kvalitetu i vrhunsku udobnost, a odjevni komadi su dovoljno chic da biste ih nosili i izvan sportskih terena. Inspiracija proizlazi iz vodećih trendova, ali i klasičnih komada koje Guess kombinira u skladu s jedinstvenom estetikom brenda. Inovativan dizajn i udobne tkanine, različite boje, efektni uzorci i prepoznatljiv logotip čini ove sportske odjevne predmete jedinstvenima. Osim za pilates ili teretanu, sportske tajice i topove možete kombinirati s drugim komadima za shopping ili šetnju gradom, a moramo priznati da su takvi outfiti uvijek pun pogodak.

Funkcionalni i moderni muški komadi

Ležerni modeli od udobnih materijala krase jednostavan muški ormar. Muška activewear kolekcija privukla je veliku pozornost, i to s razlogom. Sadrži ključne sportske komade i modne dodatke koji su praktični, ugodni za nošenje i svestrani. Možete ih nositi za sport, kao i za druženje vikendom. Favoriti kolekcije upravo su trenirke koje pružaju maksimalnu udobnost i slobodu pokreta, što je idealno za kućne varijante, kao i za one sportske.

Inspiraciju za najbolje sportske kombinacije pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online .