Božićna kolekcija za obiteljske blagdanske trenutke

božićna kolekcija

Yamamay božićna kolekcija inspirirana je čarobnom atmosferom koja obavija blagdansko razdoblje. Ova kolekcija dizajnirana je za sve ukuse i potrebe, a sastoji se od odjevnih predmeta i dodataka koji svojom razigranošću promoviraju duh radosti, ljubavi i bliskosti. Vesela reklamna kampanja sa scenama obiteljske zabave uoči Božića uključuje postavljanje božićnog stola, izradu božićnih keksa, biranje savršenih blagdanskih odjevnih kombinacija i fotografiranje cijele obitelji s kućnim ljubimcima ispred okićene jelke.

Za predstavljanje božićne kolekcije Yamamay je odabrao španjolski model Lorenu Duran i talijanskog modela, glumca i TV lice Gennara Lillia. U kampanji se pojavljuju dvije mlade manekenke, Margherita Buoncristiani i Lucia Bramani te glumica Laura Barth i model Joaquin Morodo koji s dvoje djece interpretiraju kolekciju pidžama za Božić za cijelu obitelj.

Fotografije kampanje snimio je španjolski fotograf Xavi Gordo, a božićna će reklama je prikazana na svim društvenim mrežama brenda uz pjesmu „Ma che freddo fa” by NADA. Ilustracija zvijezde čije je autor grafička ilustratorica Bianca Cedrone kreirana je posebno za ovu kolekciju i naglašava duh Božića, ljubavi i zajedništva.

Nadolazeće najljepše dane u godini provedite u savršenoj kombinaciji elegancije, zavodljivosti i udobnosti Yamamay blagdanske kolekcije i uživajte u sofisticiranim komadima koji će vaše blagdane učiniti još posebnijima. Božićna kolekcija dostupna je u svim Yamamay trgovinama i na stranici yamamay.com.