Besplatna edukacija za trudnice i dojilje

edukacija trudnice

Sve trudnice i majke koje se prijave na edukaciju očekuju stručni predavači, zanimljive teme i bogati poklon paketi sponzora

Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju brojna pitanja uoči početka ovog novog životnog razdoblja. Upravo iz tog razloga tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska godinama organizira besplatnu edukaciju za trudnice i dojilje pod nazivom „Zdrava mama, sretna beba“ za koju se uvijek traži mjesto više.

Ove godine edukacija se održala u Varaždinu i Rijeci, a u Zagrebu će se održati u subotu, 18. studenog 2023. s početkom u 10 sati, u prekrasnom prostoru lobby bara WESPA SPACES, Zavrtnica 17 (ulaz iz Heinzelove 60).

Ova besplatna edukacija savršena je za sve trudnice, dojilje i naravno sve žene koje planiraju djecu. Edukaciju će držati stručnjaci iz raznih profesija (pedijatar, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog) kojima će svi polaznici moći postaviti pitanja koja ih zanimaju, a do sada nisu imali priliku koga pitati.

Besplatna edukacija za trudnice i dojilje
Neke od tema o kojima će se održati predavanje su:

• prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrana, prehrana dojilja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
• prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
• položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
• postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
• zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: osmijeh@populus-duo.hr, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket sponzora.