Zlatni standard u njezi suhe kože

urearepair

Zbog sposobnosti da na sebe veže vodu i omekšava kožu, kao svoj glavni adut za njegu suhe kože, Eucerin UreaRepair Plus losion sadrži ureju, a zahvaljujući učinkovitosti i kvaliteti sastojaka, preporučuje ga 95 posto dermatologa.

Kako bi sačuvali zdravlje i ljepotu kože, njegovati je trebamo tijekom cijele godine. Ipak, prijelazi u nova godišnja doba razdoblja su kad na hidraciju kože moramo obratiti posebnu pozornost. Nakon intenzivnih ljetnih mjeseci i kupanja u moru te izlaganja suncu, dolaskom hladnijih jesenskih dana naša je koža posebno osjetljiva te joj je potrebna ciljana njega kojom će povratiti zdravi izgled i mekoću. Zapravo, što su temperature niže, koža je zbog usporavanja lučenja lojnih žlijezda i sebuma te slabljenja zaštitne barijere, sklonija isušivanju, crvenilu i perutanju. Suhoća je vidljivi znak da je našoj koži potrebna revitalizacija, a u tome nam najbolje pomažu prirodni saveznici – tvari koje na sebe vežu vodu, zadržavaju vlagu i sprječavaju isušivanje.

Zaštitni znak Eucerin UreaRepair Plus losiona s 10 posto ureje i ceramidima upravo je urea, humektant koji vlaži kožu i maksimalno je hidrira. Zahvaljujući ovim blagotvornim svojstvima, urea je i moćan saveznik u održavanju kože elastičnom čime se sprječava njezino prijevremeno starenje i pojava bora u čijoj je podlozi nastanka, osim prirodnog procesa starenja, uvijek nedovoljna hidratacija. Kada je stabilna, funkcija prirodne barijere kože štiti nas od vanjskih nadražujućih čimbenika i održava optimalnu razinu hidratacije. No, kada je njezina ravnoteža narušena, može doći do gubitka vlage i suhoće, a u težim slučajevima i do svrbeži i crvenila.

urearepair

Kako bi koži osigurali potpunu njegu, sastav Eucerin UreaRepair Plus losiona za njegu suhe kože čine i ceramidi, ulja koja se prirodno nalaze u našoj koži i koja je štite od isušivanja. Budući da nedostatak ceramida uzrokuje nadraženost, crvenilo i suhoću, primjena Eucerin UreaRepair Plus losiona s 10 posto ureje koži će pružiti čak 92 posto više hidracije .

Klinički i dermatološki dokazana učinkovitost smanjenih simptoma suhe kože te trenutačnog olakšanja i odgode suhoće 48h, učinila je ovaj preparat zlatnim standardom u njezi izrazito suhe i grube kože zbog čega ga i preporučuje 95 posto dermatologa.

Trenutačno zaustavlja isušivanje kože

Klinička istraživanja ukazuju i na to da je Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima prikladan i za primjenu na osjetljivoj koži kojoj će pružiti intenzivnu regenerirajuću njegu.

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima
• Losion za tijelo za izrazito suhu, grubu kožu
• Trenutno olakšanje PLUS 48h odgode simptoma suhe kože
• S urejom, ceramidima i ostalim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage

Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom
• brzo se upija
• lightly fragranced
• nemasna formula
• oil-in-water emulsion

Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i ceramidima
• Losion za tijelo za suhu, grubu kožu
• Trenutno olakšanje PLUS 48h odgoda simptoma suhe kože
• S urejom, ceramidima i ostalim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage

Više informacija možete pronaći ovdje.