Samci pozor! Stiže novi rebrendirani speed dating

samci

Koncept brzog upoznavanja više nije hit koji se gledao samo u američkim filovima. Samci su napokon došli na svoje jer ovakav koncept zaživio je i u Hrvatskoj. Organizatorice Speed datinga BOK donose novi, rebrendirani koncept brzog upoznavanja pod krovnim imenom Let`s Connect te predstavljaju jedan od svojih evenata – Speed Dating. Event će se održati 28.10.2023. od 19h u novoj Wespa business&lounge lokaciji koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan.

Speed dating event je koncipiran na način da kroz kratak vremenski period imate priliku upoznati osobu preko puta sebe i pitati je sve za vas relevanatne informacija na temelju kojih birate svog potencijalnog partnera. Nakon isteka vremena, muškarci mijenjaju svoju poziciju za jedno mjesto dok dame ostaju sjediti. Osim službenog dijela, organizatorice iz Let`s Connect tima jamče i dobru zabavu u nastavku druženja uz DJ-a, ukusne zalogaje i promo cijene pića tako da će večer svakako biti za pamćenje.

Cijelo ljeto nam pristižu poruke “Kad će sljedeći event?”, “Nestrpljivi smo, hoćemo event!”, tako da nije bilo drugo nego odmah u početku sezone zakazati i jedan event romantičnog karaktera. Priznajem i nama je nedostajala ta energija i isčekivanje sudionike da li se među drugih sudionicima krije onaj Pravi/a tako da jedva čekamo subotu.” – izjavila je jedna od organizatorica Dea Marčić.

Ono što je novo u odnosu na prethodne evente je što se sudionici grupiraju u što homogenije skupine prema preferencijama dobivenima putem forme za prijavu što jamči puno kvalitetnije spojeve.

Pošto sam i sama u 30-tima, znam kako je danas teško nekog upoznati. Upoznavanje putem mobilnih aplikacija sam probala, ali nije bilo nekoga uspjeha. Naš zaključak, ali i dojmovi naših sudionika potvrđuju da upoznavanje uživo je daleko osobnije, prirodnije i puno više informacija dobijemo prilikom takve vrste upoznavanja. Nije naodmet istaknuti i uštedu jer u večeri umjesto jednog, “odradite” 10-tak spojeva.” – kroz smiješak govori jedna od organizatorica Lana Romanović.

Sudjelovanje na eventu je potpuno anonimno, samo organizatorice imaju vaše podatke, a matcheve dobivate nakon eventa.

Let´s Connect sezonu je otvorio organizacijom Business Speed Networkinga te najavljuju još poslovnih, romantičnih te prijateljskih evenata utemeljenih na konceptu brzog upoznavanja.

Više informacija o samom eventu možete pronaći putem Facebook i Instagram stranice, a prijaviti se možete preko linka.