Prva pomoć za anksioznost

anksioznost

Ako trenutno osjećate da ste pod velikim stresom i da ste izrazito anksiozni, znajte da niste sami. U ovim krajnje neizvjesnim vremenima, prirodno je da ste fizički i mentalno napeti. Bez obzira suočavate li se s gubitkom posla, bolesti voljene osobe ili samo osjećate težinu svijeta dok pratite medijske vijesti, trebate brze alate koje možete koristiti ovaj tren, ili bilo kada, kako biste smanjili stres i ublažili anksioznost. Ovaj priručnik “Prva pomoć za anksioznost” pružit će vam potrebnu zaštitu.

Autori su stručnjaci za mentalno zdravlje, a moćni alati koje vam nude u borbi protiv stresa i anksioznosti temelje se na provjerenim dokazima. U ovoj ćete knjižici pronaći jednostavne vježbe i tehnike koje će vam pomoći da se umirite i zaustavite paniku. Bit ćete u stanju kontrolirati vaš stres i anksioznost. I naposljetku, naučit ćete kako da napravite zdrave i djelotvorne promjene u svom životu kako biste poboljšali svoje mentalno zdravlje i povećali otpornost, tako da se možete učinkovito nositi sa stresnim situacijama u budućnosti – bez obzira što vam život donosi.

Ako vam je potrebno hitno olakšanje, Prva pomoć za anksioznost ima sve što vam treba za upravljanje stresom i anksioznošću.

Prva pomoć za anksioznost uključuje:

  • Mindfulness vježbe disanja
  • Skeniranje tijela u meditaciji
  • Vježbe opuštanja
  • I još mnogo drugih tehnika

Idealno za nesigurno vrijeme u kojem živimo, preporuke za široku uporabu.“ — Library Journal

Izdavač je Opius knjige a možet je kupiti i online na web shopu.