Predstavljena linija mediteranskih rakija i likera Madre Badessa

Madre Badessa

U predivnom prostoru La Grme Maraska Zadar predstavila je u suradnji s Tončijem Huljićem brand mediteranskih rakija i likera Madre Badessa zagrebačkoj publici.

Događanje je bilo u duhu dalmatinske spize, atmosfere, šušura i vrhunskih rakija i likera, a nisu ga propustile niti broje zvijezde poput Jelene Rozge, Matije Cveka, Ivana Vukušića, Marijane Batinić, Viktorije Rađe, Mije Dimšić, Andrea Andrassy, Minee i Lorene Bućan.

Madre Badessa rakije i likeri nose zanimljive nazive i dolaze u sedam različitih okusa, upoznajte premium gin Capone, Inamorana liker od višnje amarene, Padre pelinkovac, Triska rakiju od kruške viljemovke, Šizika rakiju od šljive, Teta Mare liker od borovnice te Manna liker od zelenog oraha.

Riječ je o rakijama i likerima iznimne kvalitete koji se proizvode prema tradicionalnom načinu od autentičnih lokalnih sastojaka. Svako druženje, proslava ili iznenadni susret bit će veseliji, lepršaviji i temperamentniji uz mediteranske Madre Badessa rakije i likere koje unose dalmatinski šušur i veselje gdje god se našle.

Ove kapljice stvorene su za ljubitelje mediteranske lakoće življenja, poput mene, kao i za sve one koji žele izraziti svoju istinsku strast za lijepim, malim stvarima u životu te uživati u njima punim plućima. I punim čašama. Tamo gdje se susreću tradicija i suvremenost, gdje se poštuje izvrsnost lokalnih namirnica pretočenih u pitki užitak, tamo se piju Madre Badessa rakije i likeri. Inspirirali smo se šarmom dalmatinskih gradova i njihovim guštima”, ispričao je Tonči Huljić.

Maraska Zadar može se među rijetkima pohvaliti s tradicijom proizvodnje likera i rakija dužom od 250 godina, a kako je došlo do suradnje između Maraske i Tončija Huljića ispričao je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe koja je vlasnik Maraske Zadar.

Ova Maraskina posebna linija mediteranskih rakija i likera, rađena je s idejom da prenese mediteranski žar prema životu i uživanju u malim stvarima. Stanić Grupacija posluje na pet kontinenata, možemo reći da je “svjetski putnik”, ali onaj koji nikada ne zaboravlja svoje korijene. Tonči i ja smo dugogodišnji prijatelji, već neko vrijeme smo razgovarali o ovoj ideji. Madre Badessa linija rađena je s posebnom pažnjom i uvjereni smo da imamo proizvod koji će osvojiti mnoge te postati nezaobilazan dio malih i velikih životnih trenutaka“.

Na predstavljanju brenda Madre Badessa, osim u vrhunskim rakijama i likerima te dalmatinskoj kuhinji, gosti su imali prilike uživati u glazbi mlade glazbenice Lorene Bućan i poznatim hitovima 90-tih uz Mineu i njezin bend, a na kraju večeri zapjevao je Tonči Huljić prepoznatljive hitove Madre Badesse.

Više informacija o brendu možete saznati na web stranici.

Proizvodi su dostupni i putem web shopa.