Odvažni komadi u kojima ćete biti zapaženi za Heloween party

heloween party

U Hrvatskoj je posljednjih godina popularno slavljenje Halloweena, tradicionalnog američkog festivala. Uz uobičajeni dekor, neizostavno je i maskiranje u omiljene likove. Ako su vam dosadili uobičajeni kostimi, donosimo prijedloge za ljubitelje klasika poput crnih haljina, sakoa, topova i hlača uz popratni accessories. Sve ove efektne komade moći ćete nositi i u drugim prilikama, a bit će sasvim dovoljni da ispoštujete dresscode za neki Halloween party na koji ste pozvani.

Istaknite se u masi all-black modnom kombinacijom! Kožne hlače ove jeseni vratile su se na velika vrata i definitivno su statement komad sezone. Najčešći odabir u one u klasičnoj crnoj boji koje će postati nezaobilazne u vašoj jesenskoj garderobi. Vrlo su svestrane te ih možete nositi u različitim prigodama, neovisno o stilu. Osim što su neodoljivo trendi, pružaju udobnost i toplinu koju svi želimo u skorim hladnim mjesecima. Ako se planirate uputiti na afterwork Halloween party, možete ih kombinirati s crnom bundom i robusnim kožnim gležnjačama. Cjelokupni outfit daje jedan edgy dojam, što baš i želimo postići za ovakve prigode.

Za one manje odvažne i sklonije klasici, pravi je odabir crna haljina i obuća s efektnim potpeticama. Donje rublje ispod vaših odjevnih kombinacija također birajte s posebnom pažnjom jer ono na naglašava vaš jedinstveni stil i dodatno ga nadopunjuje. Bilo da ste buntovnice ili klasičarke, nemojte zaboraviti na moć dobrog accessoriesa. Tako svoj modni odabir upotpunite pravim modnim dodatcima – torbicom, remenom, nakitom i sunčanim naočalama!

Pronađite svoje favorite u ponudi brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans)