Novi dizajn svjetskog brenda za njegu kose

QIQI

U četvrtak je u salonu Fabula de Forma predstavljen novi redizajn proslavljenog brenda za njegu kose QIQI. Ovaj vizionarski brend koji je vodeći na tržištu kada se radi o rješenju za kontrolu kose, s ponosom je predstavio odvažni i transformativni redizajn proizvoda koji već godinama osvajaju obožavatelje diljem svijeta zahvaljujući inovativnim formulama koje ne sadrže štetne i toksične sastojke.

Pomno odabran brend jako je važan kao saveznik u svakodnevnoj njezi kose, a novom dizajnu nisu mogle odoljeti ni poznate Hrvatice.

Bez oštećenja, bez ograničenja

QIQI se u industriji ljepote postavio kao predvodnik i vizionarski stručnjak za njegu i kontrolu kose najviše kvalitete, a desetljeće iskustva i istraživanja rezultiralo je razvojem proizvoda salonske kvalitete za profesionalce i potrošače omogućujući potpunu kontrolu i transformaciju kose bez kompromisa.

QIQI je brend koji je nastao iz želje da se svakom korisniku pruži ultimativna njega bez obzira o kojem se tipu kose radi. Novi dizajn predstavlja razinu modernosti i avangarde koja svima onima koji su slobodnog duha omogućuje da svoj izgled upotpune novim edgy i high fashion QIQI proizvodima s najboljim formulama“, izjavila je kreativna direktorica salona Fabula de Forma Katica Topčić.

Preciznom formulacijom i elegantnim, avangardnim dizajnom, QIQI postavlja novi standard u industriji njege kose.

Budite i umjetnik i znanstvenik

QIQI je u novom izdanju predstavio neke od omiljenih proizvoda: Hydration Fixation regenerator, Go Deeper šampon, Thin&Delicate Hair Controller, Super Soaker Smoothing maska, Smooth Service šampon i Porosity Play sprej za kosu. Svi imaju istu odliku – sigurni su za uporabu, hranjivi i hidratantni te ostavljaju kosu zdravijom i sjajnijom.

QIQI je pokrenut 2018. godine s ciljem kreiranja rješenja za sigurnu i učinkovitu kontrolu kose. Nakon bezbroj preinaka i istraživanja, QIQI je lansiran s međunarodnim timom iza sebe i partnerstvima diljem svijeta koja nastavljaju rasti. U srži svog identiteta, fokusira se na ravnotežu između avangarde i čiste znanosti.

Jedan od daleko najpopularnijih proizvoda koji imaju u svojoj ponudi je Vega tretman za ravnanje kose. QIQI Vega tretman za trajno ravnanje kose prvo je takvog tipa u industriji. Ovaj revolucionarni tretman ne sadrži jake kemikalije koje oštećuju kosu, umjesto toga tekstura kose se nježno transformira dok nadopunjuje postojeće usluge salona. Otporan na klor i sol, QIQI Vega koristi jedinstvenu tehnologiju koja je hibrid između tretmana keratinom i toplinskog ravnanja.

QIQI proizvodi dostupni su i kupcima koji njegu kose žele pretvoriti u pravo umjetničko iskustvo.