„Ništa im neće bit’“- nova predstava kazališta Moruzgva

ništa im neće bit

Kazalište je oduvijek bilo ogledalo stvarnosti, a jedna od najupečatljivijih slika koju stvara je ona o bračnim odnosima. Namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa. Humorističnu predstavu “Ništa im neće bit” napisala je poznata hrvatska spisateljica, Tanja Mravak, a adaptaciju i režiju potpisuje redateljica, Tamara Damjanović.

Kroz humor i tematiku vezanu za prepreke koje se svakodnevno pojavljuju u životima svih nas, publika je imala priliku prepoznati se u likovima i situacijama vezanim za odnose unutar četiri zida. Složena mreža emocija, komunikacije i zajedničkog rasta koja prati glavne likove, supružnike Nadu i Dragana, zahtijevaju balans između individualnosti i zajedničkog cilja – suživota u braku nakon odlaska djece iz roditeljskog doma. Dok majka i dalje ne može otpustiti pomisao da su djeca odrasla, osamostalila se i krenula svojim putem, otac postojeću situaciju doživljava kao izvanrednu priliku da se posveti sebi, supruzi i svojim hobijima. Novonastali nesklad između glavnih likova potaknuo je publiku da se osvijesti i zapita kako da očuva svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje nam život stavlja na put.

Uzbudljivu noć prepunu ovacija i dobre energije nisu propustili ni: Vinko Brešan, Krešimir Dolenčić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Kurtela, Anđa Marić, Aldo Tardozzi, Ivan Goran Vitez, Ivan Leo Lemo, Nevena Rendeli, Doris Šarić Kukuljica, Željka Udovičić i mnogi drugi.

Kazalište Moruzgva s novom predstavom „Ništa im neće bit’“ nastavit će gostovati u gradovima diljem Hrvatske.

Datumi i mjesta održavanja su:

1.10. Karlovac
6.10. Petrinja
13.10. Vodice
15.10. Zagreb, Vidra
17.10. Crikvenica
25.10. Velika Gorica
4.11. Šibenik
9.11. Rovinj
10.11. Zagreb
16.11. Čakovec
19.11. Zagreb
25.11. Nova Gradiška
4.12. Novska
14.12. Dubrovnik
15.12. Sesvete

Foto: Petra Perkov