Nagrađivani krovni prozori za ravni krov imaju nove dimenzije

za ravni krov

Grupacija VELUX predstavila je 2022. godine novu generaciju prozora za ravni krov koji su osvojili prestižnu nagradu Red Dot Design Award u kategoriji dizajn proizvoda za svoj elegantan i minimalistički dizajn. Kao odgovor na želje kupaca koji traže moderna rješenja koja su istovremeno estetski privlačna, energetski učinkovita i omogućuju veliku količinu dnevnog svjetla, VELUX proširuje svoj asortiman prozora za ravni krov s tri nove dimenzije.

Nova generacija VELUX prozora za ravni krov iskorištava brojne tehnološke inovacije koje omogućuju minimalistički i moderan izgled, izvrsnu energetsku učinkovitost i smanjenje buke. Zahvaljujući novim dimenzijama, proizvodi tvrtke VELUX imaju snažnu poziciju na tržištu zbog čega je VELUX rješenja lakše preporučiti, a sve u cilju što većeg zadovoljstva krajnjeg kupca.

Više dnevnog svjetla

Prozori za ravni krov imaju minimalno vidljiv okvir i tanko, nevidljivo krilo koje omogućuju da dnevno svjetlo obasja veću površinu zbog čega će se cijela soba činiti svjetlijom. Prozori su dizajnirani za moderne domove zahvaljujući neprimjetnom spoju različitih materijala te skrivenim motorima i kablovima.

Inovativni VELUX prozori za ravne krovove nude vam dokazanu otpornost na vremenske uvjete, zaštitu od provalnika, poliuretanski okvir koji nije potrebno održavati i petogodišnje jamstvo za bezbrižan život. Prozore također odlikuje izvrsna toplinska izolacija, smanjena potrošnja energije i izvanredna zvučna izolacija, a sve to pridonosi stvaranju savršene unutrašnje klime i mirnog mjesta za opuštanje.

za ravni krov
Dostupnost u tri verzije

Prozori su dostupni u tri verzije: fiksni, otklopni model na električno napajanje i otklopni model na solarno napajanje u dvije verzije s obzirom na vrstu staklenog pokrivnog elementa: ravni (nagib krova 2˚-15˚) ili zakrivljeni (nagib krova 0˚-15˚). Uza sve verzije dostupan je i cjelovit asortiman diskretno smještenih sjenila za zaštitu od vrućine i sjenila za zamračenje na solarni pogon te komarnika kao i dodatne opreme za ugradnju.

U 2022. godini ponuda nove generacije prozora za ravne krovove uključivala je deset dimenzija, uključujući i veće dimenzije kao što su 150×100 cm i 200×100 cm.

Od rujna 2023. asortiman uključuje i tri nove dimenzije: 150×80 cm, 150×120 cm i 200×60 cm. Ove praktične dimenzije odgovaraju drvenim krovnim konstrukcijama što olakšava i pojednostavljuje proces projektiranja i ugradnje. Kućevlasnici sada imaju još više izbora na raspolaganju kako bi kuću pretvorili u svoj dom iz snova.