Japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike

japandi

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila. Za one koji vole uredan dom ovo je idealan hibrid japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti, koji doprinosi smirenoj atmosferi. Japandi stil sve je popularniji i prisutniji u uređenju interijera. Posebno se dobro kombinira sa svjetski poznatim minimalističkim pristupom, upravo zbog toga što sadrži primjese skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike.

Upravo nova JYSKova Japandi kolekcija odiše neutralnim bojama, čistim linijama i prirodnim materijalima. Oni će vaš prostor učiniti svjetlijim i ugodnijim za opuštanje. Uz mirnu i jednostavnu atmosferu u vašem domu, lakše ćete smiriti misli i odmoriti se od užurbane svakodnevice i obaveza.

SOLLERUP dnevni krevet minimalističkog dizajna sa svijetlim drvetom iz borove šume odlično će se uklopiti u vaš dnevni boravak ili kutak za čitanje. Prateći mekani jastuci od svijetlo sive tkanine učinit će ga još udobnijim, pri čemu ih možete kombinirati i rasporediti kako želite. Tako imamo više opcija, jer se ovaj dnevni krevet može koristiti kao kauč ili krevet. Stolić iz iste linije, također minimalističkog izgleda sa svijetlom borovinom, čistim linijama i prostorom za odlaganje ispod stola, bit će idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i diskretnu pohranu knjiga, časopisa ili društvenih igara kako bi zadržali čiste plohe bez nepotrebnih detalja. Stalak načinjen od masivne borovine sličnog je dizajna i odgovara silueti cijele kolekcije. Moože se iskoristiti za odlaganje vaze s cvijećem ili postavljanje zanimljive stolne lampe koja će podići Vaš prostor.

Manje je više, stoga pažljivo birajte dekoracije kako bi upotpunili veće komade namještaja. Uz njih će odlično funkcionirati prirodna vlakna svijetlih boja i održivi materijali poput bambusa ili pamuka. Stoga se nemojte bojati uklopiti i pokoji statement komad od keramike ili kamenine poput velike vaze.

Sav namještaj u novoj Japandi kolekciji izrađen je od čvrstog FSC® certificiranog bora kao jedinog materijala (FSC® N001715). Upravo zbog toga, ovom namještaju možete jednostavno dati osobni pečat ili ponovo upotrijebiti to isto drvo kad dođe vrijeme za promjenu.

Za više informacija o novoj kolekciji posjetite JYSK.hr i inspirirajte se cijelom Japandi kolekcijom proizvoda.