Idealna shopping destinacija za cijelu obitelj

shopping destinacija

Možemo se složiti kako svi volimo vikend i odmor od rutine, a slobodno vrijeme najljepše je provesti s obitelji – bilo da je to u toplini doma, odlaskom u šetnju ili pak u kupnju! Pogotovo ako je u pitanju destinacija koja nudi sve na jednom mjestu – šetnju na otvorenom uz pregled i shopping omiljenih premium brandova, do druženja uz topli napitak ili snack te uz igre na svježem zraku.

U Designer Outletu Croatia nalazi se veliki broj brandova sa širokim asortimanom za sve generacije, a trenutno je dostupna i nova jesenska kolekcija na popustu od 30-70%. Zahvaljujući odličnom izboru top comfy pulovera, cijela obitelj će biti modno usklađena, a odlične popuste možete ostvariti na brandove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Puma, Serendipity, Fashion & Friends, Guess, Replay i mnogi drugi.

Shopping za cijelu obitelj
shopping destinacija

Jesen je prava sezona za obnovu garderobe, a odabirom statement komada zablistat će i mali i veliki. Preporuka je birati komade koji se ističu svojom vrhunskom kvalitetom poput kvalitetnih traperica, košulja i jakni, a dobra vijest je da je u Designer Outlet Croatia stigao Serendipity – nova multibrand trgovina premium brandova. Trgovina nudi široki asortiman muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka po odličnim outlet cijenama, a od vodećih brandova ističu se Moschino, GCDS, Belstaff, GAS, Juicy Couture, Trussardi, John Richmond, Diesel i mnogi drugi. Ljubitelje modnih dodataka posebno će razveseliti proširena ponuda trgovine Guess gdje se može pronaći bogat asortiman cipela, torbica, putnih torbi i novčanika ovog poznatog američkog branda.

Kutak za klince i odmor za roditelje
shopping destinacija

U Designer Outletu Croatia možete pronaći udobne i praktične modne komade u dječjem asortimanu brandova GAP, Desigual, Adidas, Benetton, Tom Tailor i s.Oliver. Dok mame shoppingiraju odjeću za školu ili vrtić, klinci mogu provoditi vrijeme na genijalnom otvorenom igralištu u sklopu centra.

Klasika koja se pamti

Muškoj modi se često ne pridaje velika pažnja kao ženskoj, ali zahvaljujući brandovima kao što su Hugo Boss, Ted Baker, Gant, Five Star Fashion, Lacoste, Galileo, svaki će ljubitelj mode pronaći nešto za sebe. Ove jeseni eksperimentirajte sa slojevitim odijevanjem i stilovima iz različitih modnih razdoblja. Bezvremenski se klasici mogu dodatno istaknuti nekim modernijim odjevnim komadom ili modnim dodatkom poput sunčanih naočala.

Double the style, double the fun
shopping destinacija

Postignite pravi power couple look kombiniranjem upečatljivih boja s kojima nećete proći nezamijećeno. Veliki hit ove jeseni su jarke boje poput zelene, narančaste i žute, a dovoljan je samo jedan komad da postignete killer combo outfit koji će osvojiti vaše društvene mreže.

Posjetite Designer Outlet Croatia i obavite odličan shopping za cijelu obitelj. Bogata ponuda trendi jesenskih komada poznatih brandova čeka vas na omiljenoj shopping destinaciji!