Hvaljeni film TÁR s Cate Blanchett u glavnoj ulozi

TÁR

Film TÁR snimljen je u produkciji studija Focus Features i Universal Pictures International, a bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od ponedjeljka, 30. listopada.

Todd Field je producent, scenarist i redatelj filma TÁR, u kojem Cate Blanchett glumi čuvenu glazbenicu Lydiju Tár. TÁR istražuje promjenjivu prirodu moći, kao i njezin utjecaj i trajnost u suvremenom svijetu. Lydia Tár smatra se jednom od najvećih živućih skladateljica/dirigentica i prva je glazbena ravnateljica poznatog njemačkog orkestra.

U filmu Todda Fielda, koji je triput nominiran za nagradu Oscar, upoznajemo Lydiju Tár (u izvedbi dvostruke oskarovke Cate Blanchett). Na vrhuncu je karijere te priprema predstavljanje knjige i željno iščekivanu izvedbu Mahlerove Pete simfonije uživo. Tijekom narednih tjedana njezin se život raspada na nevjerojatan način. Rezultat je intezivno promišljanje moći, kao i njezina utjecaja i trajnosti u suvremenom društvu. U ostalim ulogama nastupaju Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner i Sylvia Flote. Glazbu za film TÁR skladala je dobitnica nagrade Grammy Hildur Guðnadóttir, prva skladateljica koja je dobila nagrade Oscar, Zlatni globus i BAFTA za najbolju originalnu glazbu.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung, i na stranici: www.skyshowtime.com.

Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

Više pojedinosti potraži na sljedećim adresama:
Web-stranica: www.skyshowtime.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime
Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime