Denim trendovi koji će obilježiti novu sezonu

denim

Iako se moda neprestano mijenja iz sezone u sezonu, neki komadi nikada ne izlaze iz mode. Jedan od njih upravo je jeans! Bez obzira na vaš stil, traperice su must-have svakog ormara. Svaka sezona donosi klasike, ali i novitete, a tu je i denim-on-denim trend za nešto odvažnije koji vole dozu bunta u svojim kombinacijama. Za jesenske kombinacije inspiraciju smo potražili u kolekciji talijanskog brenda Replay koji nas uvijek ponovno oduševljava svojim modelima uz koje ćete se zasigurno istaknuti u masi street-style kombinacija!

Za nju
denim

Talijanski brend Replay i ove jeseni stavlja naglasak na autentičnost, funkcionalnost i vrhunsku udobnost. I ove jeseni nosimo razne modele traperica – od relaxed i straight fita pa do popularnog bootcuta! Denim-on-denim kombinacije dolaze ponovno na velika vrata i nikako ne moraju biti monotone, već odvažne i urbane. Za ležeran i efektan outfit kombinirajte jeans s traper jaknom ili košuljom iste ili pak različite nijanse. Vrhunski par crnih traperica neizostavan je komad svake capsule garderobe i jedan od najsvestranijih komada uopće. To znači da možete imati odjevnu kombinaciju za svaku priliku: od poslovnih outfita gdje ih kombiniramo s blejzerom, opuštenih svakodnevnih trenutaka gdje ih volimo spariti s omiljenom denim košuljom ili jaknom pa sve do outfita za večernji izlazak u kojem dominira rokerski štih.

Za njega
denim

Replay donosi i trendi komade za muškarce, a to su u prvom redu ravni modeli udobnih tekstura koji se savršeno uklapaju s urbanim načinom života. Odličan par traperica predstavlja temelj brojnih odjevnih kombinacija: bilo da se radi o običnoj bijeloj majici, novom jesenskom puloveru ili pak denim košulji u istoj boji. Za one koji žele staviti naglasak na svoj edgy stil, pravi odabir su traperice s poderotinama. One su statement same po sebi i zauzimaju središnje mjesto kompletnoga outfita, stoga ih je najbolje kombinirati s jednostavnijim komadima poput pulovera ili majice.

Svoje omiljene Replay denim komade možete potražiti u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i na Reverto web shopu!