Najpoželjnije torbe sezone

torbe sezone

Torbe su oduvijek bile modni dodatak koji je neizostavan u osmišljavanju outfita, a pun pogodak je kada se pronađe model koji je nosiv od jutra do večeri. Kada je riječ o kupovini nove torbe, postoji nekoliko ključnih elemenata koje morate uzeti u obzir – veličina, boja i namjena. Kanadski brend Aldo u svojoj kolekciji nudi najpoželjnije torbe sezone koje ćete moći nositi u svim izdanjima, od onih casual, poslovnih pa do nekih svečanijih, a inspiraciju i trendi modele pogledajte u nastavku!

Casual kombinacije

Casual gradske kombinacije upotpunite Aldo mini torbicama u raznim bojama. Smeđa je prava jesenska boja i zato je must have ove sezone, a zlatni detalji i lanci super su dodatak kojim ćete začiniti cijelu kombinaciju. Ovakve torbice su super za kombiniranje na casual, svakodnevne outfite jer pristaju na baš sve. S ovim modelom torbe nećete pogriješiti jer je možete nositi na dnevne kombinacije, a kasnije i u večernjem, party izdanju.

torbe sezone
Poslovne kombinacije

Povratak u ured i na posao obilježite kupovinom nove torbe idealne za poslovne kombinacije. Za početak treba voditi računa da je torba dovoljno prostrana i velika kako bi u nju mogli staviti sve potrebne stvari i dokumente, bilo da je to popularni shopper model ili crossbody. Aldo nudi veliki izbor vječnih modela koje ćete sigurno moći uklopiti u baš svaki poslovni look. Za izlazak iz zone komfora birajte torbe s trendi detaljima poput velike marame u obliku mašne.

torbe sezone
Svečane kombinacije

U svojoj kolekciji torbica morate imati barem jedan model za svečane prigode poput vjenčanja ili izlaska s prijateljicama. To su najčešće manje torbice, ali zanimljivog oblika i boja – od zlatne, srebrne pa do one s upečatljivim šljokicama. Možete biti sigurni da će vam ovaj model istaknuti i najjednostavniji outfit. A u Aldu ćete pronaći i verziju u it boji sezone – crvenoj!

torbe sezone

Upotpunite kolekciju torbi na vrijeme i uvijek imajte najbolje kombinacije! Pronađite svoje favorite u Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na službenom Aldo web shopu.