Modni dodaci za savršene jesenske kombinacije

jesenske

Početak jesenske sezone znači da je pravo vrijeme za promjenu garderobe i uvođenje nešto tamnijih boja, tekstura i slojevitih kombinacija. Jesen je ujedno i omiljeni period za nove modne trendove koje s oduševljenjem čekamo, a jesenske modne kombinacije nezamislive su bez modnih dodataka. Bilo da je riječ o praktičnim dodacima poput torbica ili obavezne obuće za jesen kao što su kaubojke i mokasine, popularni kanadski brend Aldo u svojoj ponudi pripremio je nešto za svakoga. U nastavku pogledajte modne dodatke koji će začiniti svaku jesensku kombinaciju!

Udobnost na prvom mjestu

Aldo je poznat po velikom izboru udobne obuće u kojoj ćete moći biti cijeli dan. Za toplije jesenske dane birajte popularne mokasine različitih modela i boja, a veliki hit je metalik nijansa koja svakom outfitu daje cool efekt. Za neke poslovne kombinacije odlična opcija su klasične crne mokasine sa zlatnom kopčom. Naravno, znamo da su tenisice must have komad za casual jesenske kombinacije, bilo da je to neki sportski look ili urbana, streetstyle opcija – na vama je samo da pronađete model koji će vam najbolje odgovarati. Kaubojke su postale omiljene u ormaru brojnih trendseterica jer su vrlo efektne i mogu se kombinirati na puno načina, a ljubiteljice nešto klasičnije čizme mogu birati između efektnih modela uvijek popularnih gležnjača.

jesenske
Visoka peta za posebne prigode

Dolazak jeseni znači i povratak brojnih događanja, poslovnih evenata i izlazaka, a za takvu prigodu najbolje je imati kvalitetne i udobne cipele na visoku petu. Salonke su model s kojim ne možete pogriješiti jer su nosive u svim prilikama, a dolaze u mnogo boja – od klasične crne, bež pa do upečatljive metalik roze za one koje se ne boje istaknuti iz mase. Cipele na petu su nezamjenjiv komad u svakoj garderobi, a model sa srednjom visinom pete i elegantnim remenčićem se lako kombinira sa svakim stilom i zato ga je dobro imati u nadolazećoj sezoni. Za nešto hladnije večeri odaberite gležnjače na petu koje su dovoljno ženstvene i udobne da mogu poslužiti kao odlična opcija za neki večernji izlazak, a popularna smeđa boja je idealna za jesenske kombinacije!

jesenske
Must have torbice

Zasigurno omiljeni dodatak svima je torbica bez koje niti jedna modna kombinacije nije potpuna. Ove jeseni preferiramo nešto tamnije modele torbi, a u Aldu možete pronaći modele različitih veličina i oblika. Efektni uzorci su odličan jesenski detalj, pogotovo na torbicama koje onda možete nositi na neke jednostavnije, jednobojne outfite. Ako ipak preferirate nešto klasičnije, bezvremenske modele, birajte one u nježnijim bojama koje su idealne za poslovne kombinacije.

jesenske
Trendi kombinacije za muškarce

U muškoj kolekciji obuće za jesen ističu se nijanse smeđe i crne, bilo da su to tenisice, čizme ili elegantne cipele. Muške Oxford cipele idealan su komad jer ih možete nositi na poslovne kombinacije i one malo urbanije, a u Aldu dolaze u puno različitih boja i stilova. Također, nemojte zaboraviti na trendi muške torbe koje su izuzetno praktične i nosive u svim prigodama, bilo da su to poslovni sastanci ili ležerna druženja u gradu.

jesenske

Fantastičnu ponudu jesenskih modnih dodataka potražite u Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na službenom Aldo web shopu.