Elegantne jesenske kombinacije jesen iz Zlatarne Celje

elegantne jesenske

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Toplina crvenog zlata i zagasita igra svjetla rutil kvarca najavljuju lagani prijelaz u hladnije dane. Jedan od najljepših kristala uz to simbolizira Venerinu kosu ili Amorove ljubavne strelice. U kolekciji se nalaze prsten i ogrlica koji će jesenske modne kombinacije učiniti stilski savršenim.

Prsten_zlato_

Dodir sedefa na koži u novoj srebrnoj Lencia kolekciji donosi osjećaj vječnog ljeta. Prelijevanje ljubičaste i zelene izražava osobnost i odvažnost. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

Žena koja bira nakit iz srebrne kolekcije Venus je Venera, boginja prirode, ljepote i ljubavi. Venus simbolizira kćeri Mjeseca i sestre Sunca, koje pokazuju put prema zvijezdama. Njihov stil je u stalnom preporodu i cvjeta u bezbroj nijansi poput proljeća ili jeseni.
U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

elegantne jesenske
Venus_ogrlica

Kolekcije Zlatarne Celje stvaraju majstori zlatari koji tradiciju i znanja u oblikovanju plemenitih metala kombiniraju sa suvremenom tehnološkom nadogradnjom koja prati modne trendove.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na ovom linku. Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.