Što odjenuti za prvi dan faksa?

za svaki dan

Donosimo inspiraciu za jedan outfit za svaki dan, prikladan za odlazak na fakultet, ali i na kavu nakon što završite s obavezama

Ima nešto uzbudljivo u novim počecima – bilo da se radi o novom poslu ili pak početku nove akademske (ili školske) godine. Koliko god bilo lijepo odmarati i uživati u šarenilu ljeta, jesen nam donosi toliko novih mogućnosti, posebno u modnom smislu. Tople boje u zemljanim tonovima, slojevito oblačenje, mogućnost kombiniranja omiljenih ljetnih komada u nove jesenske outfite… Iako je jesen tmurna, u modnom smislu ona nosi puno novih mogućnosti!

Kako nam inspiracije najčešće nedostaje baš za one svakodnevne outfite, donosimo vam jedan baš takav – za svaki dan, prikladan za odlazak na fakultet, ali i na kavu nakon što završite s obavezama. Za dan ispunjen druženjem, vožnjom tramvajem ili autobusom, odlaskom s jednog kraja grada na drugi i slično, najvažnije je imati udobnu obuću koja će dobro izgledati u raznim kombinacijama.

Tenisice za svaku priliku!

Bezvremenske bijele tenisice i ove sezone oduševljavaju dizajnom, ali i bezbrojnim mogućnostima za kombinaciju. S ovakvim tenisicama je moguće složiti više dnevnih (i noćnih) kombinacija koje će uvijek izgledati stylish. Možete ih nositi i na fakultet i u slobodno vrijeme, a dobro izgledaju i na haljinu i na odijelo.

za svaki dan

Ako ih odabirete nositi na fakultet, predlažemo da ih kombinirate na bijelu košulju lagano oversized kroja. Bijele košulje su, baš kao i bijele tenisice, univerzalan komad koji uvijek treba imati u ormaru i koje se mogu kombinirati na razne načine. Možete ih upotpuniti trapericama za ležerniji dojam ili hlačama na crtu za nešto ozbiljniji dojam. Budući da je još uvijek toplo, ako dugu satensku suknju obojanu u tople jesenske boje odaberete za prvi dan nove akademske godine, nećete pogriješiti. Nemojte zaboraviti niti na detalje: remen, torbicu i prikladni nakit.

Svoje nove omiljene tenisice i modne dodatke potražite u Diechmannu!