Otkrivamo modele obuće koje ćemo nositi ove jeseni i zime

modele obuće

Nova sezona dolazi, a s njom i vrijeme za promjenu garderobe i obuće. Jesen i zima 2023. donose brojne modele obuće koji će začiniti naš look u hladnijim mjesecima

Vrijeme je da pripremimo svoje ormare za novu modnu sezonu. Ništa ne definira jesenski i zimski stil bolje od para prekrasnih cipela koje savršeno pristaju uz omiljene komade odjeće za hladnije dane. U sezoni jesen/zima 2023. kolekcije obuće, koje se već mogu pronaći na policama trgovina Mass i na webshopu, još jednom dokazuju da su cipele više od praktičnog dodatka – one su modni artikl koji odražava našu osobnost i modni ukus.

Nakon ljeta kojim su dominirale žive boje, očekuju nas nešto smirenije nijanse jeseni i zime. Nježni zemljani tonovi i boje kao što su bijela, smeđa, bež i prljavo bijela, ljubičasta te kombinacije animal printa, bit će ključne za novu sezonu. No, broj jedan među trendovima u boji bez sumnje će biti vječni klasik – crna.

Koje modele obuće trebate imate za ovu jesen?

“Chunky” jednobojne tenisice

Debele tenisice s izrazito naglašenim potplatom postale su neizostavan dio modnog svijeta, a trend koji je krenuo prije nekoliko sezona ove jeseni i zime bit će još naglašeniji. Brendovi su se fokusirali na jednobojne tenisice koje pružaju sofisticiran, ali opušten izgled. Čista bijela i nježno bež boja nude elegantnu i minimalističku opciju koja se lako slaže uz različite odjevne stilove. Za one koji svoju odvažnost žele izraziti stajlingom, ove jeseni i zime tu su i tenisice dostupne u kraljevsko plavoj te drugim jakim i živim bojama.

Gležnjače na 1001 način

Kao i prethodnih sezona, i ove će jeseni gležnjače biti najpopularnije cipele za hladne dane. U trendu je spajanje klasičnih oblika s jedinstvenim i odvažnim detaljima. U kombinaciji sa skinny trapericama ili midi suknjama, ovaj stil obuće nudi zanimljiv način spajanja modernog i retro izgleda. Za one koji traže nešto elegantniju obuću, gležnjače s tankom potpeticom pružaju vrhunac elegancije. Zajedno s haljinama ili suknjama stvaraju bezvremenski izgled.

Tenisice gležnjače za casual stil

Tenisice gležnjače ove sezone zaslužuju posebno mjesto jer će biti iznimno popularne i nosive. Idealno su rješenje za sve koji žele spojiti udobnost sportske obuće s modernim, urbanim izgledom. Ove su cipele zabavan i trendi način da oživite svoju svakodnevnu kombinaciju.

Šarena elegancija na visokim petama

Visoke potpetice i dalje su simbol ženstvenosti i elegancije pa će biti neizostavan trend u ženskoj obući nadolazeće jeseni i zime. Raspon mogućnosti proteže se od klasičnih salonki do odvažnih dizajnerskih rješenja sa zanimljivim potpeticama, za sve one koji traže klasičnu eleganciju s modernim prizvukom. Još jedan trend koji će dobiti maha u nadolazećoj hladnijoj sezoni su čizme na petu.

Mokasine s debelim potplatom

Mokasine su moderan komad obuće koji svi vole, posebno zbog udobnosti i jedinstvenosti koju dodaju svakom stajlingu. Ove sezone posebno će biti popularne mokasine s debelim potplatom koje se mogu pronaći u brojnim varijantama. Od cipela ukrašenih detaljima poput kopči s nitnama i lančića do monokromatskih mokasinki.

Ključne modele jesenske obuće potražite u svim Mass trgovinama i na webshopu.