Šta ćemo gledati u kolovozu na malim ekranima?

gledati u kolovozu

Kolovoz donosi brojne zanimljive naslove od filmova, serija i dokumentaraca. Na vama je samo da odaberete što vas najviše zanima. Na FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, National Geographic i 24Kitchen kanalu u kolovozu možete gledati “Francuski regionalni recepti Michela Rouxa”, “Uspon i pad Maja”, “Panhandle”, “911: Teksas”, “Ljubavni život”, te brojne filmove u sklopu mjeseca avanturističkih filmova.

24Kitchen – Francuski regionalni recepti Michela Rouxa, od 4. kolovoza, petkom u 13 sati

Michel Roux ovog će kolovoza podijeliti kulinarske tajne svojih jela, pripremljenih u svom restoranu s Michelinovom zvjezdicom na londonskoj adresi. Oslanjajući se na desetljeća iskustva i iznimnu ljubav prema lokalno uzgojenim namirnicama, Michel nudi majstorski tečaj o tome kako pripremiti nevjerojatna jela za svaku priliku. Posjećuje neke od najboljih kuhara Provanse kako bi svjedočio pripremi nevjerojatnih jela francuskih kolega te se inspirirao za buduće jelovnike.

National Geographic – Uspon i pad Maja, 13. kolovoza u 21 sat

Drevne Maje, jedna od najvećih civilizacija na svijetu, nestale su bez traga i iza sebe ostavila tajne koje do danas nismo otkrili. Ova serija prati arheologe dok iskopavaju nove dokaze koji mijenjaju dugo uvriježene ideje o podrijetlu Maja, otkrivaju kako su oni naučili graditi visoke piramide, razvili sofisticirane kalendare, zašto su napustili svoje goleme gradove i što se dogodilo kada su ih napali Španjolci.

FOX Crime – Panhandle, od 10. kolovoza, četvrtkom u 22 sata

Panhandle donosi priču o ekscentričnom, agorafobičnom detektivu Bellu Prescottu (Luke Kirby) koji mora surađivati s prometnom policajkom Cammie Lorde (Tiana Okoye) nakon što na svome pragu pronađe mrtvo tijelo. Bell i Cammie prisiljeni su boriti se s osobnim demonima, šokantnim obratima i ponekim aligatorom na putu da pomognu sebi i svom gradiću na Floridi.

FOX – 911: Teksas, od 1. kolovoza, pon – uto u 22 sata

Popularna drama, s Robom Loweom i Ginom Torres u glavnim ulogama, vraća se s novom sezonom i novim licima koje je potrebno spasiti. Već u prvoj epizodi vidjet ćemo Owena (Rob Lowe), Tommyja (Gina Torres) i ostale vatrogasace u akciji nakon što grad pogodi niz grmljavinskih oluja, jake kiše i poplave.

FOX Life – Ljubavni život, od 30. kolovoza, srijedom u 22 sata

„Ljubavni život“ donosi priču o Darby Carter (Anna Kendrick) i vezama koje su definirale njezin život. Svaka od epizoda prikazuje neku od životnih avantura na putu do pronalaska srodne duše, koje ne završe uvijek sretno.

FOX Movies – Sudar titana, 19. kolovoza u 22 sata

Broj ljubitelja avanturističkih filmova i dalje se neprestano povećava. „Sudar Titana“ samo je jedan od naslova koji se mogu pogledati u Mjesecu avanturističkih filmova na FOX Movies kanalu. Filmske entuzijaste koji žude za nezaboravnim putovanjima kroz različite svjetove na velikom platnu na FOX Movies kanalu očekuju „Brzi i žestoki: Tokio drift“, „Enderova igra“, „Spider-man“, „Snjeguljica i lovac“ te mnogi drugi.