Shaquille O’Neal ponovno donosi spektakl na Krk 

Shaquille O'Neal Krk

Show o kojem se lani dugo pričalo ponavlja se i ove godine. Shaquille O’Neal, slavni košarkaš, DJ i jedan od najvećih svjetskih celebritija vraća se na Krk! U srijedu, 26. srpnja DJ Diesel dolazi ponovno na mjesto gdje je oduševio svoje brojne obožavatelje – u Diamond Club kod Malinske.

Popularni Shaq je prije godinu dana osvojio sve svojom osobnošću, neposrednošću s publikom te postizanjem savršene atmosfere. Slike s tog nastupa, a posebno druženje O’Neala na Diamondovoj pozornici sa svojim NBA kolegama Lukom Dončićem i Goranom Dragićem, našle su se u zavidnom broju svjetskih medija, a među njima su i Sky Sport, Mundo Deportivo i Bleacher Report.

Svojim DJ setom – kombinacijom trapa, EDM-a i hip hopa – izazvao je uzavrelu atmosferu pred nekoliko tisuća ljudi iz Hrvatske, ali i brojnih turista. „Sa sigurnošću mogu reći da volim zabavu. Volim izmamiti osmijeh na lice ljudi, volim komunicirati s ljudima i stvoriti trenutak koji će netko pamtiti cijeli život. Sve to pokušavam ostvariti u svom DJ setu“, kaže O’Neal.

Shaquille O'Neal Krk

Shaq je već za sportske karijere objavio nekoliko rap albuma, a prvi pod nazivom ‘Shaq Diesel’, objavljen 2003., prodan je u više od milijun primjeraka i dosegnuo 25. mjesto Billboardove ljestvice. Postao je tada prvi sportaš s platinastim albumom, no prekretnica koja mu je promijenila život dogodila se 2014. kad je posjetio festival Tomorrowland i otkrio elektroničku plesnu glazbu. Već sljedeće godine nastupio je na istom festivalu kao DJ Diesel.

Ja sam bass DJ u potpunosti. Uzbuđuje me žestoki bass, dubstep, trap, eksperimentalna glazba i sve između toga. To je energija koju osobno želim i trebam pa je slušam u avionu, autu, teretani i svugdje drugdje“, ističe DJ kojeg s njegovih 2,16 metara nazivaju i najvećim zabavljačem na svijetu.

Sjajan ambijent u Diamondu ponukao ga je da ispuni obećanje i napravi spektakl i ovog ljeta. Puno popularne bass glazbe, starije i nove odjekivat će ponovno u Diamondu, a jedini način da saznate što vas čeka je, kako sam Shaq kaže, da budete tamo.

Ulaznice su dostupne putem poveznice.