Rock legende na zatvaranju Split Park Festivala

kolur

Ljetni festivalski đir u samom srcu Splita osvojio je brojne domaće i strane posjetitelje. Hit ljetna destinacija koja se i ove godine iskazala s vrhunskom gastronomskom ponudom i najvećim glazbenim spektaklima, 21. srpnja u petak ugostit će rock koncert legendarne ekipe benda Psihomodo pop. U predivnom ambijentu pored parka Zvončac, nova event zona Kolur, svojim posjetiteljima nudi najfinije mesne, riblje i vegetarijanske delicije, ali i uživanje u mirisima ljeta i najljepšim pogledima uz more na omiljenom Split Park Festivalu.

Prekrasni grad podno Marijana nudi dodatni ljetni sadržaj koji reflektira podneblje, lokalne gušte te pruža odličnu atmosferu stanovnicima Splita, ali i svim posjetiteljima grada. Uz već poznate i popularne dijelove grada poput Rive i Baća, u điru je Kolur Zvončac! Unutar sljedećih tjedan dana, posjetitelji će se moći opustiti uz DJ nastupe i nezaobilaznu večer „Fiesta Latina“, koja već tradicionalno svakog četvrtka okupi brojne obožavatelje latino ritmova i plesova. Svakodnevni DJ program počinje u 19:00 sati, a koncerti u 21:00 sat i ulaz je besplatan! Do 23. srpnja, osim u glazbenom programu, posjetitelji festivala uživat će i u slasnim street food zalogajima s potpisom najpoznatijih chefova i popularnim koktelima. Inspirirani bezbrižnim ljetnim trenucima, čak 4 vrsna chefa, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Vid Nikolić, predstavili su posebno kreirane festivalske jelovnike, uz nezaobilazne slatke zalogaje.

Kolur Zvončac, koji se nalazi nadomak mora, u gradskoj četvrti Meje, jedan je od najljepših lokacija u Splitu. Inače, iako idealna, Zvončac je nedovoljno iskorištena lokacija u Splitu tako da ju se novom event zonom pod imenom Kolur, ali i brojnim drugim najavljenim događajima, napokon oživjelo. Split Park Festival završava, ali lokacija i dalje živi upravo tijekom cijele godine kroz brojne najavljene koncerte, festivale i evente za domaći i stranu publiku. Dodatne informacije možete saznati na društvenim mrežama Split park festivala Facebook i Instagram.