Petar Grašo 26.7. otvara Rocks & Stars Festival

grašo

Svaki izvođač koji je kročio u ovaj prostor kaže da je doživljaj jedinstven, a akustika se ne može usporediti niti s jednom dvoranom, trgom ili klubom. A, nastup na otvorenju Rocks&Stars Festivala s nestrpljenjem čeka i legendarni Petar Grašo

Da bi koncert bio dobar, potrebno je pogoditi savršenu kombinaciju očaravajuće produkcije, zabavne atmosfere i kvalitetne izvedbe njegovih glavnih aktera, glazbenih zvijezda. A, da bi bio nezaboravan – treba se održati u jedinstvenom prostoru kao što je Cave Romane, stari rimski kamenolom u Vinkuranu. Svaki koncert koji doživite tamo, ostat će u nezaboravnom sjećanju, uspomene i fotografije teško da će izblijedjeti, a vratit ćete mu se ponovno, prvom prilikom.

Brand Rocks & Stars danas je nacionalan brend te zaslužuje da se gradi i dalje i da postane sinonim za vrhunski program koji spaja najrazličitije glazbene žanrove s istim nazivnikom – kvaliteta. Festival isto tako, iz godine u godinu, potvrđuje svoj status vrhunskog događanja koji spaja turizam, kulturu, renomirane glazbenike i društvenu odgovornost.

Zašto je Cave Romane toliko poseban prostor za koncerte?

Prostor je impresivan sam po sebi, a posjetiteljima se tijekom manifestacija prikazuje u drugačijem svjetlu i otkriva svu svoju raskošnu ljepotu u drugačijoj dimenziji. Cave Romane možda je i najljepša pozornica na otvorenom: fascinantan prostor uz dašak prošlosti, visoki zidovi koji bude strahopoštovanje, a zauzvrat nude neponovljiv zvuk i doživljaj koji je poseban i za umjetnika i publiku. Svaki izvođač koji je kročio u ovaj prostor kaže da je doživljaj jedinstven, a akustika se ne može usporediti niti s jednom dvoranom, trgom ili klubom. A, nastup na otvorenju Rocks&Stars Festivala s nestrpljenjem čeka i legendarni Petar Grašo, ljubitelj publike svih generacija:

Godinu dana je prošlo od koncerta u Areni Pula, zaželio sam se biti s vama i drago mi je da sam dobio priliku nastupati u predivnom prostoru Cave Romane. Svirat ćemo pjesme koje i vi i ja dobro znamo, ali osim toga, sjetit ćemo se nekih mojih dragih prijatelja koji nisu više s nama i nekih koji su tu, ali nisu na pozornici s nama. Svakako jedna zabavna večer, puna topline i radosti. Vidimo se 26. srpnja!“ poručio je Petar Grašo

Ulaznice za njegov koncert kupite brzo i sigurno na ovom linku, a ako želite uživati na svim koncertima, svih 5 dana, onda je za vas idealna Festivalska ulaznica.

Nakon Graše, na pozornicu će stati Prljavci, Silente, Liveplay i Kosheen

Dan nakon otvorenja Rocks&Stars Festivala uz Petra Grašu, 27.7. nastupa legendarno Prljavo kazalište, koje je najavilo i mogućnost snimanja spota za vrijeme koncerta. Četvrtak, 3.8. rezerviran je za Silente, dan kasnije dolaze energični talijanski glazbenici i jedan od najboljih Coldplay tribute bandova – Liveplay, a za spektakularno zatvaranje u subotu 5.8. zadužena je neponovljiva grupa Kosheen!

Rocks&Stars je sinonim dobre glazbe, ljubavi i nezaboravnog provoda!

A kupovinom ulaznica i vi postajete dio humanitarne priče ovog Festivala, jer će se uz pomoć partnera, Bina Istra i Arena Hospitality Group, Općoj bolnici Pula donirati potrebni uređaji vrijednosti 26 tisuća eura. I ove godine Rocks & Stars Festival @Cave Romane podržavaju Općina Medulin te Turistička zajednica Općine Medulin kao suorganizatori.

Ne propustite doživjeti Rocks & Stars Festival iz prvih redova. Nabavite svoje karte na vrijeme, a sve informacije pronađite na na caveromane.com te na službenim Facebook i Instagram stranicama.