Otkrivamo sve nijanse ženstvenosti uz Guess

guess ljetne

Razmišljate li o idealnoj ljetnoj kombinaciji, teško da ćete brzo, na prvu, moći osmisliti outfit jer je uistinu puno lookova koji su IN. Sve se može iskombinirati, mnogi fashion komadi nosivi su u svim prilikama, a materijali i uzorci svojom razigranošću daju posebnu notu svakom modnom odabiru. Ipak, visoke temperature i užareni asfalt diktiraju neke smjernice u odijevanju, a mi ih rado prihvaćamo. Za dnevnu dozu modne inspiracije zavirili smo u ponudu popularnoga brenda Guess u kojoj smo pronašli IT ljetne komade.

Kratko, šareno i slatko
guess ljetne

Ljeto je pa volimo prozračno i kratko. S druge strane, obožavamo boje koje ističu našu preplanulu put. Rado nosimo i outfite u kojima ćemo biti senzualne i ženstvene, jednako kao i one u kojima izgledamo casual i slatko. Kombinacija topića, kratkih hlačica i suknjica, sandale s bezbroj remenčića, torbice s lančićima… Igranje modom nam omogućava da se mijenjamo poput kameleona. Želimo biti svaki dan posebne i drukčije, a bogato opremljene police s odjećom, obućom i modnim dodacima vječna su nam inspiracija.

Sve nijanse ženstvenosti za vruće ljetne noći
guess ljetne

Kako istaknuti liniju na profinjen način? Pravom mjerom. Često ćemo odabrati dugu haljinu kako bismo očarali pojavom jer će se svatko okrenuti za nama kad s dozom samopouzdanja prošećemo u kreaciji koju znamo iznijeti, iako nam se vidi tek djelić kože. Fokus ćemo namjerno staviti na posebnost materijala ili modne dodatke koje želimo ovog ljeta pokazati u što većoj mjeri. Jer naša osobnost, u kombinaciji s prekrasnim krojevima i modnim detaljima, čine nerazdruživu i jedinstvenu cjelinu.

Inspiraciju za vrhunske ljetne outfite pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online.