Limitirana kolekcija pink komada s kojima nećete proći nezapaženo

barbie kolekcija

Ona je više od obične lutke, ona je kultna globalna modna ikona čija je estetika obojena neustrašivim ružičastim notama. Već sad možete naslutiti da je riječ o pop ikoni Barbie, uz koju su odrasle mnoge generacije, a čiji je svijet oživio poznati kanadski brend moderne obuće i modnih dodataka! ALDO je udružio snage s globalnom tvrtkom igračaka Matell te predstavio glamuroznu limitiranu capsule kolekciju obuće, torbi i modnih dodataka s Barbie potpisom. Barbiemanija ovog ljeta osvojit će ne samo filmski već i modni svijet, a budući da Aldo ne propušta modne trendove, na police Aldo trgovine ovog ljeta stigla je i specijalna Barbie kolekcija. Riječ je o kolekciji koja naglašava zabavan i neustrašiv Barbie stil, a živopisni komadi prožeti klasičnim Aldo stilom, ukrašeni su upečatljivim i sjajnim detaljima poput kamenčića, šljokica i sitnih draguljčića.

barbie kolekcija
Uskoči u Barbie tenisice ili začini svoj dnevni look natikačama na petu

Ovog ljeta prepustite se nostalgičnim trenutcima i zablistajte u atraktivnim modelima obuće koje će bez sumnje oplemeniti svako vaše izdanje, bilo da je riječ o dnevnom, svečanom ili večernjem looku. Istaknite svoje svakodnevne kombinacije i razbijte monotoniju bazičnih outfita uz Barbie tenisice koje su napravljene pomoću prepoznatljive Pillow Walk tehnologije koja svaki vaš korak pretvara u dozu maksimalne udobnosti. Ako želite dodatno začiniti kombinacije, savršen odabir bit će šarmantni modeli natikača na petu u rozoj boji.

barbie kolekcija
Ženstvene potpetice za najbolje noćne provode

I u ovoj kolekciji moći ćete pronaći best-seller Stessy modele cipela na petu u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Napravljene od vinila i naglašene sjajnim detaljima, u njima ćete se osjećati kao zvijezda večeri, a kako biste komplementirali cijeli look, ne zaboravite im dodati i pripadajuću torbicu koja će cijeloj kombinaciji dati mladenački šarm. Osim klasičnih elegantnih potpetica, Barbie je poznata i po ružičastim retro platformama koje su iznimno popularne ove sezone, a u ovoj verziji neće im moći odoljeti niti jedna trendsetterica. Savršeno će funkcionirati uz monokromatske kombinacije ili svjetliju garderobu jer su same po sebi vrlo efektne – dodajte im samo decentan komad nakita i vaša kombinacija je spremna!

Glamurozne torbice koje će svi primijetiti

Fantastična suradnja kanadskog brenda i Barbie rezultirala je i neodoljivim modelima torbica, a u kolekciji ćete pronaći mini modele za nošenje u ruci te popularne “crossbody” torbe koje su odličan izbor za svaki dan. Sva tri modela su u ružičastim nijansama, od svjetlije do tamnije, a krase ih osebujni detalji i motivi koji naglašavaju prepoznatljivi Barbie duh. Mini torba inspirirana 90-ima odlično će funkcionirati u kombinaciji s večernjim haljinama i odijelima, a kako biste istaknuli svoj modni izričaj i u dnevnim varijantama nećete pogriješiti s klasičnim modelima koji se nose preko tijela.

Barbie kolekcija dostupna je u Aldo trgovinama u Zagrebu (Arena Centar) i Splitu (City Centar One) kao i na službenom Aldo web shopu.