Preko 2000 JYSKovih trgovina sada ima novi koncept

jysk trgovina

JYSK trenutno provodi jednu od najvećih investicija u povijesti tvrtke i upravo je dosegnuo veliku prekretnicu s preuređenih 2000 trgovina s novim store konceptom diljem svijeta.

Ovaj moderan i inspirativan skandinavski koncept uređenja, između ostalog, podrazumijeva drvene podove, ljepše teksture, ugodniju rasvjetu, jednostavnije snalaženje u trgovini te puno novih inspirativnih kutaka.

Tako je kao 2000 trgovina prošlog tjedna svoja vrata otvorila JYSK trgovina u Gödöllőu, malom gradu smještenom 30 kilometara od Budimpešte, a već ovog ljeta novo iskustvo kupovine inspirirano Skandinavijom očekuje i stanovnike Labina.

Sretni smo što smo dosegnuli brojku od 2000 trgovina sa Store Conceptom 3.0, a naš cilj je predstaviti ga u svim JYSK trgovinama diljem svijeta. Ovaj store concept je pravi način da inspiriramo naše postojeće, ali i potaknemo nove kupce da posjete JYSK trgovine“, izjavio je Carsten Nørgreen Weinkouff, Izvršni potpredsjednik za razvoj maloprodaje, službu za korisnike i B2B.

Jedna od najvećih investicija u JYSK povijesti

Projekt prilagodbe JYSK trgovina novom Store Conceptu 3.0 jedna je od najvećih investicija u povijesti tvrtke, a predviđa se da će biti dovršen do kraja 2024. godine.

Ovaj je projekt doveo do formiranja dodatnih timova za uređenje trgovina u svim JYSK zemljama kako bi zajedno mogli postići zacrtani cilj.

„Novi koncept trgovine vodi do zadovoljnijih kupaca, a također bilježimo i povećanje prodaje kod postojećih trgovina koje smo preuredili poboljšanim konceptom”, kaže Carsten Nørgreen Weinkouff.

Hrvatska otvara 2001 trgovinu

U funkcionalnost i atraktivnost skandinavskog Store Concepta 3.0. moći će se uvjeriti i svi koji u četvrtak, 29. lipnja u 9 sati dođu na otvorenje nove JYSK trgovine u Labinu koja će ujedno biti i 2001 JYSKova trgovina diljem svijeta uređena prema novom skandinavskom konceptu.

Trgovina u Labinu, s nešto više od 1200 metara kvadratnih je 56. JYSKova trgovina u Hrvatskoj koja će zapošljavati osam djelatnika. U skladu s inspirativnim konceptom, kupci će u trgovini Labin moći uživati u osjećaju doma uz najbolje iskustvo kupnje.

Kao i uvijek, JYSK je ovim povodom pripremio odlične ponude, a tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca može očekivati posebne poklone, koji uključuju jastuk ili poplun gratis.

Više informacija o posebnim ponudama, akcijama kao i kreativnom natječaju, u koji se stignete uključiti još do srijede 28. lipnja, možete pronaći na stranici JYSK otvorenje Labin.