Otkrijte najnovije trendove za plažu i uživajte u ljetnim aktivnostima

nama

Ljeto je vrijeme za isticanje svog osobnog stila, a kolekcija modnih dodataka za plažu, koje možete pronaći u NAMA-i ima sve što vam treba za sjajan izgled na obali. Bez obzira jeste li ljubitelj šarenih kaftana, slamnatih torbi za plažu ili elegantnih šešira, njihov asortiman će vam pomoći da unesete dodatnu dozu stila i elegancije u vaše opuštene ljetne dane. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko ključnih modnih dodataka iz kolekcije koji će vas sigurno inspirirati i upotpuniti vaš outfit za plažu.

Nova kolekcija kupaćih kostima u NAMA-i prati najnovije modne trendove i ističe se raznolikošću stilova. Bez obzira želite li jednostavan jednodijelni kostim ili retro bikini, tamo ćete pronaći upravo ono što vam odgovara. Njihovi kupaći kostimi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i podršku tijekom cijelog dana na plaži.

nama
Pletix kupaći kostim Lauren 89,75EUR

Kolekcijom ljetnih torbi u NAMA-i možete unijeti dozu stila i praktičnosti u svoj look za plažu. Bez obzira želite li torbu za spremanje ručnika, kreme za sunčanje i ostalih plažnih potrepština ili tražite elegantan dodatak koji će upotpuniti vaš outfit, NAMA asortiman ima nešto za svakoga.

Slamnate torbe su veliki hit ovog ljeta i pružaju neodoljivu kombinaciju elegancije, ali i opuštenosti ljetnih dana i večeri. Ove torbe su idealne za one koji žele unijeti dodir prirodnosti u svoj outfit. Slamnate torbe također se mogu lako kombinirati s raznim stilovima odjeće i dodacima, što ih čini svestranim izborom za plažu i izvan nje.

nama
Slamnata torba – 29,99 EUR

Šeširi ne samo da su praktična zaštita od sunca, već su i modni dodatak koji može podići vaš stil na višu razinu. NAMA asortiman obuhvaća širok izbor ljetnih šešira u raznim stilovima za vruće ljetne dane.

Slamnati šešir – 11,99 EUR