Opća opasnost uspješnim singlom najavljuje veliki slavljenički koncert

opća opasnost

Opća opasnost ove će subote, 1. srpnja 2023. godine, velikim open-air koncertom proslaviti 30 godina djelovanja benda. Legendarni će rokeri u sklopu slavljeničke turneje u zagrebačkom Hala parku u Heinzelovoj uz najveće hitove iz bogate diskografije predstaviti i novi singl ”Tebe više ne volim”.

Opća opasnost – „Tebe više ne volim“ (Official Lyric Video)

Bend je prije nešto više od mjesec dana predstavio novi singl ”Tebe više ne volim” kojim najavljuje novi album. Osim što pjesma donosi žestok, melodičan i zarazan zvuk koji će izvedbom uživo dobiti novu dimenziju, već je po izlasku službenog Lyric videa u produkciji CroRec Videa završila u YouTube trendingu. Singl je već u prvom tjednu emitiranja zauzeo 11. mjesto HR Top 40 liste najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru, dok je u drugom tjednu emitiranja ”Tebe više ne volim” završila u Top 10 iste liste, tamo se zadržala čak tri tjedna, a trenutno se nalazi na visokom 8. mjestu. Novi se hit Opće opasnosti nalazi u rotaciji čak 90 hrvatskih radijskih postaja. Glazbu i tekst pjesme potpisuje autor Mario Vestić, za produkciju, miks i mastering zaslužan je Branimir Jovanovac Bani, dok aranžman za pjesmu snimljenu u studiju MAK potpisuje Opća opasnost.

Opća opasnost – „To sam ja“ (Official Video)

Opća opasnost bend je specifičan po tome što je postao jedinstvenim zaštitnim znakom motorijada u Hrvatskoj, a tijekom 30 godina djelovanja priskrbio si je najvjerniju bazu fanova koja ih prati po čitavoj zemlji. Bend su 1992. godine osnovali Pero Galić i Slaven Živanović, poznatiji kao Žiža, a već su sljedeće godine snimili album ”Opća opasnost” nakon čega su uslijedili studijski albumi ”Treba mi nešto jače od sna” 1994. godine, ”Amerika” i ”Vrijeme je za grom” 1995. godine, ”Ruski rulet” 1997., ”Vrati se na svjetlo” iz 2011. godine, ”Rocker…to sam ja” iz 2014. te posljednji ”Karta do prošlosti” objavljen 2019. godine. Osim što će ovaj usvirani bend s nezamislivim brojem koncerata u nogama svoju veliku godišnjicu obilježiti velikom turnejom, uz pomoć obožavatelja ponosno su objavili i posebno dvostruko izdanje svojih najvećih hitova ‘’30 pjesama za 30 godina” u izdanju Croatia Recordsa. Kompilacija je samo još jedan dokaz da su si svojim tekstovima, riffovima, brojnim suradnjama i energičnim nastupima priskrbili posebno mjesto u srcima brojnih fanova i na hrvatskoj rock sceni koje uživaju već desetljećima.

Opća opasnost – „Tvoje ime čuvam“ (Official Video)

Mnoge od omiljenih hitova za najveće obožavatelje izvest će i na specijalnom slavljeničkom koncertu već sljedeće subote, 1. srpnja. Halom će se oriti rock favoriti i klasici kao što su ”Jednom kad noć”, ”Pobjeg’o sam”, ”Tvoje ime čuvam”, ”Armagedon”, ”Vraćam se”, ”Nebo”, ”Uzalud sunce sja”, ”Treba mi nešto jače od sna”, ”Karta do prošlosti”, ali i novi hit singl ”Tebe više ne volim”. Pod ljetnim će nebom Opća opasnost zagrebačku publiku povesti na posebno putovanje svojom diskografijom iz koje će izdvojiti sve najsjajnije numere.

Ulaznice po regularnoj pretprodajnoj cijeni u iznosu od 15 eura potražite na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr., Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 21 euro.